Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Služby: - malíř - natěrač - fládrování - obnova starého nábytku nátěrem

Činnost: - elektroinstalační práce.

Nákladní autodoprava: - přeprava sypkých materiálů. Další služby: - zemní práce - úpravy terénu - demolice - bourací kladivo - prodej štěrku - uložení zeminy

Maloobchod: - železářství - domácí potřeby

Projektová práce ve stavebnictví

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické.

Instalatérské práce: - voda, topení, plyn - včetně solárních systémů a tepelných čerpadel - servis kotlů.

Zámečnictví. Autoservis, autoopravna.

Pokrývačské a klempířské práce - dodávka a montáž střešních krytin a oken. POKRÝVAČSKÉ PRÁCE -dodávku a krytí všemi dostupnými druhy krytin ( Bramac, Tondach, KM Beta, Cembrit, Šindel, Onduline, IKO, atd. ) -demontáž staré krytiny a její likvidace -dodávku a montáž systému LINDAB, SATJAM apod. -realizace plochých střech KLEMPÍŘSKÉ ...

Izolatérské práce: -průmyslové izolace

Silniční přeprava nákladu. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - cement

Výroba nábytku - truhlářské práce

Betonárka. Výroba z betonu: -kiosky na plyn a elektriku -dlažba -obrubníky silniční a zahradní -stříšky na pilíře a zídky -komínové hlavy -bazénové lemy -schodišťové stupně -plotové sloupky a desky -žlaby, svahovky -obkladové desky na sokl s odvětráním -atypické prefabrikáty.

Práce, služby -nátěry fasád -malířské a natěračské práce -nátěry střech a klempířských prvků -zateplování -veškeré stavební dokončovací práce.

Montáž, opravy, revize: -hromosvody.

Klempířství: - klempíř, klempířské práce

Práce, činnost, projekce: -architektonická -inženýrská

Prodej, maloobchod: - spojovací materiál

Práce: - štukatérské - výzdoba fasád a interiérů - sádrové omítky - restaurování fasádních prvků, říms a reliéfů.

Veškeré kominické práce: - autorizované měření malých zdrojů - výroba a montáž komínů pro krby a krbové vložky - výroba a montáž fasádních komínů - vložkování komínů pro tuhá a plynná paliva - revize komínů a poradenská činnost - výroba a prodej komínových vložek pro pevná i plynná paliva.