Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výstavba: - pozemní stavby - rekonstrukce staveb. Tepelné izolace průmyslové. Hydroizolace. Komplexní dodávka šikmých střech. Pokrývačské a stavebně klempířské práce. Pronájem nemovitostí.

Výroba: - rozváděče. Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál - svítidla.

Prodejní místo obchodní sítě 1FLOOR CENTRUM PODLAH. Velkoobchod, maloobchod: - PVC - přírodní linoleum - parketové vlysy - plovoucí podlahy - masivní dřevěné podlahy - parkety z exotických dřevin - koberce a čistící zóny - podlahové profily a doplňky - čistící prostředky. Vzorková prodejna: Prostějov.

Pokrývačské práce: - střechy na klíč.

Projekční práce: - projekce, projektová činnost.

Montáž: - stropní kazety - lišty - trámy - sloupy a pilastry - světelní římsy.

Práce: - klempířské, klempíř - pokrývačské, pokrývač.

Izolatérské práce: -hydroizolace -tepelné a chladové izolace -zateplování fasád -sanace zdiva.

Sklenářství. Řemeslnické práce: - sklenářské. Práce: - zasklívání - řezání skla.

Stavební projekce: - bytové a občanské a průmyslové stavby - interiéry. Architektonické studio.

Montáž, oprava, projekce: - měřící a regulační technika. Rozvádění řídících systémů v kotelnách a výměníkových stanicích. Elektroinstalace všeho druhu.

Geologické práce. Geologický výzkum.

Zemní práce. Autodoprava: - nákladní auto Prodej: - písek dle dohody.

Kovoobrábění. Strojní obrábění-soustružení - frézování - vrtání a závitování - broušení na plocho. Zámečnické práce.

Kompletní práce elektro. Revize elektro do 1000V. Revize hromosvodů. Revize el.ručního nářadí a spotřebičů. Revize svářeček pro obloukové svařování Revize pracovních strojů.

Zámečnictví. Zakázková kovovýroba: - včelařské potřeby - nosiče na motocykly - hliníkové motokufry - svařování nerezu a hliníkových dílů.

Izolatérství, izolatérské práce: - tepelné izolace potrubí a těles - snímatelné izolace ventilů a přírub.

EZK Elektronika Velkoobchod, maloobchod: - elektronické součástky - stavebnice a moduly NF zesilovačů, NF korekčních předzesilovačů, indikátorů, filtrů, teploměrů, převodníků, napájecích zdrojů apod.

Autoškola. Tesařství: - střešní práce - rekonstrukce starších staveb - dřevovýroba - dřevostavby - opravy a renovace starého nábytku.

Stavební činnost. Výstavba: - bytové, občanské a průmyslové stavby. Pozemní a inženýrské stavitelství. Stavební projekce. Nákup, prodej: - nemovitosti, reality.

Montáž: - zateplovací systémy. - malířské práce včetně nátěrů fasád.

Stavební činnost: - stavby, výstavba.