Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Provádí: - stavební klempířské práce - pokrývačské práce - ploché střechy a hydroizolace - montáže.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky - schodiště. Repase, renovace: - dveře, vrata, pergoly, garážové stání.

Řemeslo, práce: - instalatér, voda - topenář, topení - plynař, plyn.

Řemeslo: - topenář, topení - vodař, voda - plynař, plyn.

Polo Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Montáž a opravy plynových zařízení. Revize a zkoušky plynových zařízení.

Truhlářství: - repliky a repase dřevěných oken a dveří, špaletová okna, dřevěné dveře, protipožární dveře.

Maloobchod: - železářství. Prodej: - ochranné oděvy a domácí potřeby.

Projekční ateliér COOP Projekce, projektování staveb. Architektura.

Kovovýroba Práce: - zámečnické, zámečník.

Barvy laky Podolák Ivan Maloobchod: - barvy - laky - malířské potřeby. Tónování barev.

Truhlářství. Zakázková výroba z masivu: -dveře vč.zárubní - interiérové, vchodové -garážová vrata -schodiště, schody -přístřešky, pergoly, altány, -lavice -ploty. Pilařská výroba.

Elektromontáže, opravy: - bytové a průmyslové rozvody - opravy elektro nářadí a spotřebičů - kompletní udržba domů a objektů - revize.

Práce: - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce - opravy střech - pokrývání střech. Výroba: - americké okapové systémy. Půjčovna, pronájem, půjčování, montáž: - rámové stavební lešení SPRINT 0, 75.

Výstavba bytových a nebytových budov.

Služby: - malířské a natěračské práce.

Práce, řemeslo: - vodoinstalace, ústřední topení, podlahové topení, plynofikace domovní a průmyslové, rekonstrukce kotelen.

Truhlářství FAMILA Výroba: - nábytek na zakázku - obývací stěny - schodiště.

Zemní a výkopové práce. Demolice budov včetně základů. Regulace a čištění vodních toků i nádrží. Kácení a likvidace starých stromů včetně vytrhání pařezů, vyžínání křovin a travních porostů i mnoho dalších.

Kominické práce a stavby komínových systémů.

Prodej: - izolačních materiály - polystyrenové desky - fasádní příslušenství - fasády - omítky. Sklad - Na Sezníku, Olomouc - Černovír.

Výroba, prodej, E-shop: - nábytek na míru - školní nábytek, nábytek pro počítačové učebny, odborné a jazykové učebny, vybavení kabinetů a šaten. Truhlářské práce.

Maloobchod, montáž, servis: - vrata - plynové spotřebiče - elektrické ohřívače vody.

Výstavba: - rodinné domy na klíč. Práce: - rekonstrukcí bytových a nebytových prostor.

Elektromontáže Spanel: - elektromontáže do 1000V - bytová výstavba - průmyslové haly - veřejné osvětlen.