Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej, oprava, servis: - zahradní technika - motorové pily, travní sekačky - travní traktory - řetězové pily - strunové sekačky - bazény - čerpadla - závlahové systémy - potřeby pro zahrádkáře.

Výroba, prodej: - nábytek z lamina - kuchyňské linky - sektorový nábytek - obývací stěny - bytové doplňky.

Stolařská výroba. Výroba, dřevovýroba, prodej: - okna, oken - dveře - nábytek. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské. Výkup a opravy palet.

Maloobchod, prodej: - elektromateriál - elektroinstalační materiál.

Tesařství: - výroba a montáž krovů - rekonstrukce a výměna krovů. Pokrývačství. Klempířství. Podhledy. Práce ve výškách horolezeckou technikou.

Společnost Paschal s.r.o. je výhradním zástupcem firmy PASCHAL-Werk G.Maier GmbH pro Českou republiku. Prodej, pronájem: - systémové bednění - univerzální bednění - bednění stropů - šplhací zařízení a pracovní plošiny - systém nosné hliníkové konstrukce.

Výroba, prodej, montáž: - dveře - podlahy - nábytek.

Stavební činnost: - výstavby budov a domů - bourací práce - včetně odvozu - rekonstrukce budov, domů a fasád - přestavby a dostavby budov, domů - rekonstrukce koupelen a sociálních zařízení.

Pokrývačství, zednictví, klempířství, izolatérství, tesařství, technickoorganizační služby v oblasti vyhrazených plynových zařízení.

Výroba: - rozvaděče - elektromontáže - zabezpečovací systémy EPS a EZS.

Služby: - fasádnické práce - zateplování budov, systémem ETICS - veškeré povrchové úpravy - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonářské práce - zednické práce.

Služby: - kominické práce - revize komínů - klempířství

Truhlářství I+K Výroba: - nábytek - bytové doplňky - kuchyně na míru - dveře na zakázku - schodiště.

Radek Pecha StAR+ - zhotovení fasád u historických budov - zhotovení nezateplených a zateplených fasád u rodinných domů - rekonstrukce, adaptace budov a půdních vestaveb - rodinné domy na klíč - oprava a rekonstrukce lidových stavení.

Stavby: - silniční a železniční mosty - železniční stavby - dopravní stavby - kovovýroba - prodej stavební chemie - truhlářská výroba.

Kamenictví. Výroba, opravy: -pomníky -krycí desky.

Topenářské centrum Buderus. Prodej: -topenářský materiál. -kotle zn. Buderus. -topná tělesa.

EMPECOM, s.r.o. Olomouc Služby: - Internet - Moravská síť, MorNet - bezdrátový internet - WiFi - komplexní IT řešení. - poradenská činnost v oblasti informačních technologií (IT) - systémová, procesní a projekční analýza - dodávka komunikační sítě na klíč - instalace strukturované kabeláže - výstavba bezdrátové sítě ...

Malířské a natěračské práce: - úpravy venkovních fasád - malby interiérů - malby exteriérů - nátěry ocelových konstrukcí - nátěry střech a podlah - drobné zednické práce - nátěry historických budov.

Provádění stavebně řemeslných prací.

Činnost: - plynoinstalace - revize plynových zařízení - revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny

Kominictví, kominické práce, kominík.

Smluvní prodejce firmy LOMAX & Co s.r.o. Výroba,montáž a servis: -sekční vrata: -DELTA-všechny rozměry na míru dle potřeb zákazníka.Nástřik dle vzorníků RAL* do jakékoliv barvy. -DELTA Decor-věrná imitace dřeva v provedení mahagon,bahenní dub*, světlý buk*,zlatý dub* -DELTA Creative-navrhněte si vlastní design ...