Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavební činnost: - zemní práce - demolice - výstavba inženýrských sítí - výstavba komunikací.

Maloobchod, montáž, servis: - roletová vrata, vratové systémy - plynové spotřebiče - elektrické ohřívače vody. Řemeslo: - plynofikace rodinných domů.

Řemeslo: - malíř - natěrač. Výškové natěračské práce.

Kamenictví, kamenosochařské práce.

Opravy, servis, revize, STK: -autojeřáby AB 063, AD 070, AD 080 P V3S -automíchače AM 368, AM 369, MULTICAR. Prodej náhradních dílů: -autojeřáby, automíchače, multikáry M 25. Kompletní sortiment náhradních dílů, zásilková služba do 24 hodin.

Sklenářství, sklenářské práce: - zasklívání - vrtání a broušení skla.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - výkopové - servisní. Montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla - kondenzační kotle.

Elektromontáže: - inteligentní elektroinstalace - měření a regulace - elektrické topení - projektování

Kompletní pozáruční i záruční servis a opravy všech druhů plastových, hliníkových a dřevěných euro oken a dveří. Opravy, montáže a výměny: - kování - zámky. Zabezpečení oken a balkonových dveří proti vloupání. Výměny termoizolačních skel. Montáže a opravy: - stínící a protihmyzová technika

Rekonstrukce a opravy střech Ploché střechy: - mechanicky kotvené - hydroizolační střešní systémy - výpočty tepelných odporů. Šikmé střechy: - krytiny - asfaltové šindele - zateplení podkroví.

Stavební firma. Stavby: -bytové -průmyslové -na klíč -rekonstrukce.

Stavby na klíč. Výstavba a opravy: - rodinné domy, průmyslové objekty, inženýrské sítě, komunikace, parkoviště, opěrné zdi. Rekonstrukce: - bytová jádra, rodinné domy, obytné domy.

Výroba: - stolářství - truhlářství.

Opravy, servis: -stavební stroje -autojeřáby -automíchače. Nákladní a kontejnerová doprava.

Prodej: - elektrické nářadí.

Klempířské, pokrývačské a izolatérské práce.

Pronájem a správa: -vlastní nemovitý majetek. Developerská činnost. Realizace: stavby průmyslových objektů, skladových hal přímo „na míru“ klienta.

Práce: - malířské. - natěračské.

Poskytování inženýrských služeb ve stavebnictví

Realizace slaboproudých rozvodů: -rozvody strukturované kabeláže CAT U 5e, 6 (technologie AVAYA, SYSTIMAX, MOELEX, SOLARIX a další -systémy EPS a EZS -přihlašovací systémy (čtečky čipových karet, el. otevírání dveří) -vyhlašovací systémy -venkovní i vnitřní CCTV systémy -bezdrátové systémy (Wi-fi) -anténní a SAT ...

Dřevovýroba: - řezivo, přířezy - dřevěné polotovary pro výrobu nábytku a hraček - nábytek - palivové brikety. Prodej: - sušené řezivo. Pila: - zpracování kulatiny. Prodej hutního materiálu.

Stavební firma. Stavby na klíč Rekonstrukce a opravy Fasády Kamenné zdivo Terénní úpravy Zahradní jezírka Realizace okrasných zahrad Projektová dokumentace.

Elektromontáže Montáž, opravy, revize: - elektrická zařízení NN. Výroba, instalace, opravy: - rozvaděče NN. Elektromontáže. Elektroinstalační práce.