Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zabezpečujeme komplexně tyto činnosti: -vyhledání a zabezpečení stavebního pozemku -obstarání vstupních podkladů -vypracování projektové dokumentace od studie až po prováděcí projekt -vyřízení územního rozhodnutí -vyřízení stavebního povolení -vypracování rozpočtu staveb a výkazu výměr -provedení výběrového řízení ...

Elektroinstalace. Montáž a servis elektroinstalací.

Tesařství: - střešní konstrukce - přístřešky - altány - terasy - dřevěné obklady.

Instalatérské a topenářské práce. Dodávky vodoinstalace, rozvody plynu.

Sklenářství Jitka Sklenářské práce. Rámování obrazů. Výroba vitráží. Zhotovení paspart. Prodej: - polykarbonátových desek - trapézových desek - prosvětlení střech a plášťů z PVC - Marvec PVC SHEET - Marlon ST® Longlife.

ESO - dřevěný nábytek Maloobchod: - dřevěný nábytek - interiéry. Služby: - kompletní návrhy a realizace interiérů - pokládka podlah - svět vašeho spánku.

Ibex Práce: - teplné izolace - výstavba rodinných domků - údržba bytových i nebytových objektů.

Prodej: - rustikální nábytek - sedací soupravy - koberce - ložnice, dětské pokoje - kožené sedací soupravy. Prodejní místa: - Olomouc, třída 8.května 18 - tel., fax: 585237181 - Olomouc, Pekařská 1, OD Koruna - tel.: 585230936 - Prostějov, OD prior - Dukelská brána - tel., fax: 582400442 - Praha 1, nám. Republiky 8, OD ...

Náš e-shop nabízí nejen legendární nůž Rybičku, připravujeme pro Vás také informace o historii nožířské výroby v Československu. Doporučené způsoby péče o nože, bezpečné používání, broušení, konzervaci... Rybička - nůž neobvyklý svým tvarem zvířete. Velké obliby dosáhl již v předválečném Československu, kdy se nabízel v různých velikostech. ...

Služby: - projektové poradenství v oblasti životní prostředí - akreditace poradce Ministerstva životního prostředí ČR - projektové poradenství v sociální oblasti - výstavba a plánování sociálních zařízení včetně zajištění provozu.

Elektromontáže Revize: - elektro - hromosvody.

Výroba zemědělských a stavebních strojů: - smykem řízené nakladače - kloubové nakladače - lesní technika.

Prodej: - řezivo pro konstrukce krovů - stavební řezivo - hoblované řezivo na altány, pergoly, garážová stání - lešeňové podlážky - odřezky na topení - tyčky ke stromečkům, rajčatům. Stolařská výroba, dřevovýroba.

Práce: - kovovýroba, umělecké zpracování kovů - umělecké kovářství - umělecké zámečnictví - ploty, zábradlí, mříže, brány, dveře, vrata.

VZ PROJEKT Projekce staveb, projektová činnost ve výstavbě.

Elekromontážní práce. Revize. Prodej: - elektromateriál.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku: - kuchyňské linky - kanceláře - dveře, zárubně - schodiště.

Stolařství, zakázková výroba nábytku.

Zemní a výkopové práce: - výkopy pro přípojky - výkopy pro základy staveb - terénní úpravy pozemků - nakládání zeminy a jiných sypkých materiálů.

Truhlářství JK Návrh, výroba, prodej: - kuchyně, bytový nábytek, kanceláře - nábytek na zakázku. Provozovna: - Hrubčice - areál ZD.

Montáže sádrokartonů, půdní vestavby, minerální podhledy, zateplení fasád. Vodo-topo.

Malířství, natěračství: - malířské práce - natěračské práce - nátěry fasád - stěrkování - renovace dveří - tapetování.

Zemní práce. Pronájem, půjčovna, opravy: - stavební jeřáby. Vnitrostátní silniční nákladní doprava. Mezinárodní kamionová doprava. Zámečnické práce. Opravy vozidel a strojů.

Truhlářství Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek.