Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod: - stavebniny, stavební materiál. Autodoprava. Kontejnerová doprava.

Kontejnerová doprava, dlouhodobý pronájem kontejnerů. Zemní práce. Nákladní autodoprava.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku: - vestavěné skříně - dětské pokoje - kuchyňské linky - bytový a kancelářský nábytek - pergoly.

Zahradnické práce. Kácení a pořezy stromů. Práce se dřevem, kovem, betonem, komíny, okapy, stříšky, ploty, řez a tvarování stromů, rizikové kacení, údržba neudržovaných zahrad.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, oprava, servis, prodej: -bazény (foliové, keramické). Prodej: - příslušenství.

Projekce, projekční práce: - architektonické studie - projektové dokumentace pro územní a stavební řešení - realizační projekty. Realizace staveb: - autorský a technický dozor - poradenská činnost v oblasti pozemních staveb.

Geodetické a zeměměřičské práce.

Zemní, výkopové práce.

Klempířské a pokrývačské práce. Montáž okna VELUX.

Geodetické práce: - specializace především na činnosti v oblasti katastru nemovitostí - geometrické plány - vytyčování hranic pozemků - inženýrské geodézie - mapování.

Výroba a montáž: - zahradní nábytek, postele, kuchyně, předsíně, stoly, zahradní domky a pergoly.

Sklenářství Dočkal Veškeré sklenářské práce: - zasklívání oken - lepení - akvária - řezání zrcadel - pískování - broušení.

Truhlářství Vránovi: - výroba kvalitního nábytku na míru.

Práce: - instalatérské.

Brusírna skla a zrcadel: - pískování - vrtání otvorů do skla - nábytkové sklo - lepení skleněných skříní - výroba zrcadel - sklo čiré, probarvené, pískované - rámování - zasklívání - lepení.

Maloobchod: - železářství - kuchyňské potřeby.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku: - interiéry - sauny - kuchyňské linky - dveře s obložkovými zárubněmi - vestavné skříně - zahradní altány a pergoly - schodiště.

Práce: -stolařské. -truhlářské.

Zpracování kamene. Provádění zemních prací.

Projekce: - novostavby - rekonstrukce - interiéry.

Výroba: - infrasauny. Dodávka interiérů na zakázku: - školní zařízení - obchodní prostory - kancelářské interiéry - bytové interiéry. Montáž: - drtiče kuchyňského odpadu.