Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Tesařské a truhlářské práce. Výroba nábytku, kuchyňských linek. Stavba střech, pergol.

Prodej, e-shop: - krby - kotle - požární technika - radiátory - centrální vysavače - vodárny - čerpadla - kanalizace.

Výkup, prodej: - nákladní vozidla - stavební stroje - manipulační technika.

Zateplování, fasády, provádění staveb, jejich změny a odstraňování.

Montáž: - plastová, hliniková okna a dveře - žaluzie - parapety - garážová vrata. Práce: - rekonstrukce bytových jader - zednické - obkladačské.

Výroba: - elektrické rozvaděče - zařízení nízkého napětí do 1000V - elektrovýzbroj pracovních strojů. Práce: - elektroinstalace, elektromontáže - hromosvody - svařování v CO2 - kovoobrábění - stříhání plechu.

Výroba, zakázková výroba: - dřevěné polotovary - ploty.

KM servis Prodej, montáž a půjčovna: - dopravní značení - mobilní semafory. Prodej a montáž: - dopravní zrcadla. Zemní práce: - řezání asfaltu a betonu - zemní protlaky pod komunikacemi do průměru až 600mm.

Topas Elektro Elektroinstalační práce: - opravy, rekonstrukce, údržba - návrhy a realizace rozvodů - elektromontáže v bytových jádrech, rodinných domech atd.

Stavby: - teplovzdušné krby. Dodávka, montáž a obezdění: - krbové vložky z litiny i oceli - kachlová krbová kamna - mastková krbová kamna - celolitinová krbová kamna. Prodej, montáž: - plastová okna - plastové dveře - doplňky k oknům-parapety, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu.

Pila, pořez dřeva Prodej: - dřevěné konstrukce střech - truhlářské řezivo - desky, trámky - střešní latě - palety.

Rekonstrukce: - domy - byty. Prodej: - vybavení koupelen - dveře - podlahy - dlažby, obklady - stavební chemie. Montáž: - plastová okna, sádrokartony.

Prodej: - kompletní lakovací sortiment - lakovací materiály PPG - letecké barvy a těsnící tmely - těsnící a lepící tmely - průmyslové lakovací barvy.

Výroba, zakázkové truhlářství: - nábytek - skříně - postele - stoly, židle - dveře (interiérové, vchodové) - ozdobné ploty - schodiště - terasy + balkónové oplocení.

Podlahářství: - plovoucí podlahy, masivní podlahy, PVC, vinyl, korek, marmoleum, renovace podlah, obklady fasád, venkovní terasy, schody, dveře.

Stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce domů - sádrokartonářské práce - zateplování domů - montáž plastových oken a dveří.

Hodinový manžel: - drobné domácí práce: - elektro - malířské - zahradnické - montáž nábytku.

Montáž: - sádrokartony - minerální podhledy. Půdní vestavby. Rekonstrukce bytových jader. Malířské práce.

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -ložnice -dětské pokoje -doplňky -interiéry restaurací -renovace dvířek a pracovních desek kuchyňských linek.

Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - zámečnické.

Truhlářství. Truhlářské práce. Zakázková výroba: - celodřevěné kazetové dveře - obložkové zárubně z masivu - drřevěné dveře (interiérové, vchodové) - vrata, garážová vrata - schodiště - dřevěné postele - skříně, komody, noční stolky - dřevěné kostky pro děti. Sídlo firmy: - Gagarinova 98/11, Olomouc - Droždín.