Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Stolařství. Výroba na zakázku: - nábytek - dveře, okna - repliky starožitného nábytku - kuchyňské linky - vybavení bytů - schodiště - pergoly.

Prodej, e-shop: - nože a čepele - policový systém - nářadí a nástroje pro zámečníky a automechaniky.

Zámečnictví: - zámečnické práce - výroba dveří a vrat - ocelové konstrukce - montáž. Autodoprava: - kontejnerová přeprava. Prodej: - řezivo - dřevo.

Otáhal elektro Elektromontáže, elektromontážní práce. Revize: -elektroinstalace a zařízení -ruční nářadí -stroje a zařízení -hromosvody (montáž).

Prodej, montáž: - plastová okna - stínící technika.

Velkoobchod, maloobchod, import: -velkoplošné materiály -nábytkové kování Hettich -laky Ilva, Remmers. Sortiment: -překližky, OSB desky, sololit, MDF desky, dřevotřískové desky, postelové lamely, profi-hobby, řezivo.

Výroba hmot pro: - lité průmyslové podlahy - ochranné antikorozní a protichemické nátěry a izolace - potravinářské zdravotně nezávadné nátěry - izolace mostů. Aplikace: - průmyslové podlahy - antichemické, antikorozní, ochranné nátěry.

Stavební zámečnictví, výroba: - oplocení, zabezpečovací mříže, průmyslové plošiny, garážová vrata - povrchová úprava - svařování - výroba nerezového a plastového potrubí.

Maloobchod, velkoobchod: - ochranné pracovní pomůcky - brusivo - ruční nářadí - ruční elektrické nářadí - nástroje na obrábění - svařovací potřeby - obalové materiály.

Stavební firma, zednictví: - novostavby - rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytových jader, střech - půdní vestavby - zemní práce.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Elektromontáže. Kompletní rekonstrukce bytů, montáže sádrokartonu, pokládání plovoucích podlah, obklady a malování.

Projekce: - stavby - statika a dynamika staveb. Inženýrská činnost.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce pro stavebnictví - nádrže, násypky, kontejnery, potrubí - projektové zpracování.

Stavební firma: - stavby na klíč - rekonstrukce objektů - půdní vestavby - fasády - bytová jádra, koupelny - střechy.

Projektové a inženýrské činnosti ve stavebnictví.

Stolařství. Výroba: - nábytek - dveře - kuchyňské linky - schody - interiéry - pergoly.

Prodej, montáž, servis: - elektronické bidety.

Sadbové brambory. Autodoprava nákladních vozidel do 3, 5t. Práce vodo-topo-plyn. Kanalizace.

Provádíme: - elektroinstalace - opravy - rekonstrukce, opravy, montáže - rekonstrukce bytových jader - zateplení půdních prostor - drobné zednické práce - sádrokartony - centrální vysavače.

Specializace: - plynové kotle - plynové kotle kondenzační.

Dopravní a inženýrské stavby. Vodohospodářské a krajinné stavby. Rekonstrukce železničních tratí.

Projekční kancelář, stavební projekce, projektování