Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Kovošrot. Výkup: - železo - barevné kovy. Demolice objektů.

Práce: - malířské, malíř - natěračské, natěrač.

Návrh, dodávka a montáž střešních krytin Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -rekonstrukce střech -montáž střešních oken -lepené střechy -nátěry střech a klempířských prvků.

Práce ve výškách, rizikové kácení stromů, montáž hromosvodů, ochrany proti holubům, ochrana proti ptactvu, zednické práce, zednictví, čištění okapů, mytí oken

Kamenické a kamenosochařské práce.

Zakázková výroba: - pletené pletivo jakýchkoliv rozměrů.

Prodej: - hudební nástroje. Elektromontážní činnost do 1000 Voltů: - nové elektroinstalace bytů, domů, výrobních hal - rekostrukce starých el.sítí.

Výroba,dodávky: -čerpadla,čerpací zařízení a měřící technika pro energetiku,vodní hospodářství,zemědělství, potravinářství,strojírenství,chemii a petrochemii,těžbu surovin, stavebnictví,dům i zahradu -dýchací filtry -nástroje,formy,přípravky a měřidla pro strojírenskou výrobu -plastové výlisky a výlisky z kombinovaných ...

Zajištění revizí a vložkování komínů.

Zakázkové zámečnictví: - bezpečnostní ozdobné mříže - vrata, brány - ploty - balkónové a schodišťové zábradlí - krbové soupravy.

Činnost: - výstavba pozemních a inženýrských staveb - kontejnerová doprava.

Realizace dětských pokojíčků, výzdoba mateřských školek, ordinací dětských lékařů, dětských koutků ve fitcentrech apod.

VTP centrum Velkoobchod, maloobchod: -expanzní a tlakové nádoby k vodárnám -expanzomaty a ČKD -čerpadla -manometry -termostaty, teploměry, kotle -topidla, ohřívače vody -zahradní hadice, těsnění.

K INVEST stavební a obchodní činnost Stavební práce.

Klempířství, pokrývačství, izolatérství. Střechy - všechny typy.

Půjčovna: - stavební technika, lehká mechanizace - vysokotlaká technika - vibrační a hutnící technika - fasádní lešení "Sprint" - topidla, odvlhovače - bruska na beton, parkety.

Prodej: - stavebniny - stavební materiál.

Dodavatel kompletní technologie staveb v oboru plynové, tlakové, tepelné a regulační techniky. Stavby: -plynovody, vodovody, kanalizace, čistírny odpadních vod. Montáž, revize, servis: -plynové přípojky -plynoinstalace -technologie kotelen, úpraven vod, tlakových zařízení a ústředního vytápění.

Práce: -mikrotunelování.

Pronájem, práce: - montážní plošiny. Rekonstrukce: - střechy. Práce: - bourací - zemní - demoliční.

Stavební firma. Práce: - zednické, zednictví - malířské, malířství - natěračské, natěračství.

Půjčovna, dodávka, montáž: - lešení PERI.

Maloobchod, prodej: - střešní materiály asfaltové - asfaltové pásy - plechové střešní krytiny - betonové a pálené střešní krytiny - cementovláknité střešní krytiny.

Kovářská a zámečnická výroba, montáž - svařované a kované ploty - bezpečnostní a okrasné mříže - vrata i posuvná s ovládáním - krbové nářadí a příslušenství - svícny, plastiky, zábradlí - schodiště.