Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Výstavba inženýrských sítí: - kanalizace - plynofikace - vodovody a čistírny odpadních vod.

Malířské a natěračské práce. Hodinový manžel.

Ateliér Libra Komplexní projektová činnost ve výstavbě - studie interiérů, exteriérů, zahrad - originální řešení interiérů rodinných domů - originální řešení interiérů - kompletní inženýrská činnost. Moderní architektura.

Truhlářství: - nábytek na míru - interiérové dveře - dřevěná schodiště - výroba atypických prvků - doprava a montáž na místo zákazníka.

Truhlářství: - kuchyňské linky - obývákové stěny - plovoucí podlahy - postele - pergoly - plovoucí podlahy - schodiště - zábradlí - interiérové a exteriérové dveře.

Prodej, montáž: - plastové okna, dveře - podlahy - stínící technika. Malířské, natěačské práce.

Kusová a seriová výroba: - z nerezu, hliníku, mosazi a oceli - nerezové, skleněné či hliníkové zábradlí a schodišťe, zhotovíme brány, ploty, dveře, mříže, bytové doplňky, madla, atd.

Stavební chemie. Velkoobchod: -lepící tmely na obklady a dlažby -barevné spárovací hmoty -lepící hmoty na podlahové krytiny -beton-sanace -nářadí pro obkladače. Poradenství: -použití dodávaných materiálů.

Architektura, architektonické studie: -rodinné domy -průmyslové stavby -bytová a občanská výstavba. Stavební projekce. Urbanismus. Komplexní služby v oblasti: -návrhy a vybavení interiérů bytových i veřejných. Design interiéru: -prvky pro sériovouo výrobu.

Svařování: -plasty. Výroba, dodávky: -příslušenství pro galvanotechniku -vany pro chromovací lázně, vany pro chemické niklování, vany z nerezu -galvanické bubny -ejektorové míchání -elektrovodná lůžka -plastová podpěrná lůžka -topné a chladící registry -filtrace lázní -čerpadla pro galvanonvy.

Prodej, montáž: - bazény - jezírka - bazénové příslušenství - solární ohřev - zastřešení a zakrytí bazénu. Servis: - ošetřování vody a údržba bazénu.

Výroba nábytku na zakázku: - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - postele - stoly - kuchyňské linky - nábytek pro školy. Renovace: - starý nábytek.

Tesařství: - pergoly - treláže - altány.

Dřevovýroba: - palety - nábytkové hranolky. Prodej, sušení: - řezivo. Prořezávání korun stromů.

Zednictví, zednické práce: - rekonstrukce bytových jader - koupelny.

Podlahářský servis: - vyrovnání podkladů - pokládka veškerých dřevěných podlah - renovací dřevěných podlah - plovoucí podlahy, lina, PVC, koberců, korků. Konzultace, zaměření, kalkulace zdarma.

Prodej: - střešní systémy - střešní okna - střešní fólie - zateplovací systémy. Vzorková prodejna, sklad: Sladkovského 53a, Olomouc.

Práce, oprava, montáž: - revize elektrického zařízení, elektrorevize - zkoušky z vyhlášky 50/78 Sb. elektro do 1000 V - poradenská činnost elektro

Kamenictví: - zpracování kamene - náhrobky - náhrobní kameny - urny.

Parketář: - pokládání parket - broušení parket - lakování parket - opravy a renovace parket - parkety do hal a tělocvičen - linkování hřišť - barevné výplně - plovoucí, dřevěné podlahy.

Vzorková prodejna: -laminátové, dřevěné podlahy -PVC -marmolea -dveře SAPELI -kování.

Prodej: -okna, dveře (PVC, hliník). Realizace staveb.

Prodej, servis, emise: - kotel, bojler, sporák, radiátor, hořák - solární systémy - kotle na biomasu.