Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zednické, vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce. Výroba: - čistírny odpadních vod vodohospodářských a ekologických zařízení. Dodávka: - kotle na vytápění biomasou - solární systémy - teplovodní krby - realizace bytových jader.

Brend.cz Dodávka, vývoj: -software, hardware -IT technologie. Dodávka, montáže, instalace: -satelitní komplety -kamerové systémy -řídicí systémy pro technologické procesy.

Zednické práce: - obklady a dlažby - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce a výstavba rodinných domů - zateplení fasád - omítky, fasádní omítky - montáž sádrokartonu.

Mark House Výstavba: - dřevostavby - sruby - nízkoenergetické domy. Tesařské práce.

Velkoobchod, maloobchod: - vodo - topo - plyn.

Prodej: -lepící stěrky na polystyren -tmely -samonivelační hmoty -tekuté hydroizolační fólie.

Betonárna: Olomouc, Hněvotín, Mohelnice, Lipník nad Bečvou. Výroba, prodej: -beton -betonové směsi -doprava betonové směsi.

Práce: - plynařské, topenářské - montáž domovních a průmyslových plynoinstalací - dodání materiálů a plynových spotřebičů - záruční a pozáruční servis plynových kotlů - revize a zkoušky plynoinstalací.

Práce: - instalatérské - topenářské - obkladačské - drobné stavební.

Vodoinstalatérství, topenářství. Rekonstruování cihlových i panelových koupelen.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku.

Stolař, stolařství. Výroba: -nábytek -okna -dveře -sauny -formy pro betonářský průmysl.

Tesařství, tesařské práce: -zhotovení a oprava krovů -záklop střech desky-palubky -šalování a zaměřování základů včetně betonáže -šalování schodišť. Stolařství - výroba z masivu, z lamina: -kuchyňské linky -veškerá výroba nábytku na zakázku.

Truhlářství. Výroba na zakázku: -dveře -schody a zábradlí -kuchyňské linky -nábytek a bytové doplňky -plotové díly -pergoly -obklady stěn a stropů -zahradní domky -myslivecká zařízení-posedy.

Montáž a prodej podlahových krytin. Pokládka: - laminátové i dřevěné podlahy, korkové podlahy, PVC, linoleum, koberce, marmoleum.

Stolařství. Výroba, prodej: -nábytek.

Výstavba inženýrských sítí: - kanalizace - vodovody . TZB: - vnitřní vodovod, plynovod - zdroje tepla - ústřední vytápění - vnitřní kanalizace. Zámečnictví, výroba a montáž: - ocelové konstrukce.

Architektonická a projekční kancelář. Projekce, projektování: -občanské stavby -průmyslové stavby -obytné stavby -interiéry. Urbanismus.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské. Montáž: - střešní okna VELUX, ROTO. Prodej, montáž: - střešní krytiny.

Železářství Paxa Olomouc. Maloobchod, prodej: -elektrické ruční nářadí Narex, Makita, Skil -ruční nářadí a nástroje Tona, Zbirovia, Narex, Ajax, Pilana -kamna, teplovodní kotle, krby, kouřovina -hospodářské potřeby-hrábě, lopaty, rýče -koupelnové doplňky-zrcadla, madla, mýdlenky, sady -sanitární keramika-vany, vaničky ...

BITUMIZOL Olomouc Dovoz,velkoobchod,maloobchod produktů řecké firmy Bitoumina a.s. (výrobci bitumenových produktů,které mají široké uplatnění při izolaci staveb a výstavbě a opravách komunikací) Bituminové izolační produkty: -krycí emulze -izolační krycí materiály -elastické překrytí -výplňové materiály -oxidovaný ...

Zámečnické práce: - zábradlí, schody, mříže - konstrukce - svářečské práce - kácení stromů, údržba zeleně.

Práce: - kominické práce - čištění komínů - čištění kouřovodů a spotřebičů paliv - měření účinnosti malých zdrojů do 200kW - výchozí revize spalinových cest - kontrola spalinových cest NV č.91/2010 - vložkování komínů.

Výškové práce. Služby: - pokrývačství - zednictví - zámečnictví - klempířství - natěračství - hydroizolace - zateplování.

Elektro-Látal. Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem: - jističe - pojistky - relé - kabely - svítidla - stykače - měřící přístroje - vypínače a zásuvky - nářadí.