Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výstavba dřevostaveb: - tesařství - srubové rodinné domky - zahradní domky - chaty.

Projekce: -bytové, občanské, průmyslové stavby od studie po projekty pro realizaci stavby včetně vyřízení stavebního řízení. Architektura, interiéry: -dodávka na klíč.

Standardní výroba: - vodoměrné šachty - plastové bezodtokové jímky - bazény - kontejnery - jímky pro tlakovou kanalizaci. Zakázková výroba: -vany pro galvanické provozy.

Zednické a obkladačské práce: - rodinné domy (hrubé stavby, zateplení, omítky) - komíny Schiedel - rekonstrukce koupelen v rodinných domech.

Montáž, dodávka: - intalatérské práce - plynařské práce - ústřední topení - vodoinstalace - plynoinstalace - solární panely, zařízení.

Maloobchod, prodej: - vodoinstalční materiál - topenářský a plynařský materiál - dodávka práce instalatérské, topenářské, plynařské.

Provádí: - stolařské práce - truhlářské práce - dřevěné obaly (krabice, bedny).

Práce: -zednické -obkladačské -sádrokartony -hydroizolace. Rekonstrukce: -bytová jádra, koupelny.

Práce: - malířské - natěračské - tapetářské.

Elektroinstalace. Budování, rekonstrukce, opravy, údržba: - veřejné pouliční osvětlení. Nasvícení objektů. Kabelový servis: - vytyčení trasy kabelů - vyhledávání kabelových poruch - oprava kabelu. Montážní plošina LIAZ MP-22.

Montáž: - stolářských výrobků - sádrokartonů - dřevěných konstrukcí - vnitřních izolací - půdní vestavby - malby nátěrů - plovoucí podlahy.

Koupelny KM Rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra - balkony, terasy - bazény. Práce: - zednické a obkladačské.

Stolařství. Výroba: -kuchyňské linky -ložnice -dveře -okna -vrata -jídelny -bary.

Voda, topení, plyn. Práce: - plynařské - vodoinstalační - topenářské - zámečnické - svářečské.

Klempířské a pokrývačské práce.

Dodávka, montáže, opravy: - technologické zařízení v průmyslu - zámečnictví.

Projekce, instalace, montáž: -voda, topení, plyn. Instalace, výměny, prodej: -plynové spotřebiče. Práce: -malířské -natěračské -drobné zednické.

Topenářské práce, topenář.

Stavební práce: - stavby- rodinné domy, nebytové prostory - rekonstrukce domů - obklady, dlažby - sádrokartony - termofasády - přestavby bytových jader - kachlová kamna, krby - podřezání - dlaždičské - podkládání zámkové dlažby.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Práce: -obkladačské -dlaždické.

Řemeslo: -malíř -natěrač.

Práce: - malířské v exteriérech i interiérech - natěračské - fládrování - drobné zednické práce - malování obrazů na stěny podle reprodukcí.

Práce: -malířské a natěračské -drobné zednické opravy -rekonstrukce bytů -nástřiky tekutých tapet -povrchové úpravy nábytku.