Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Dlaždičské práce. Dláždění, pokládka dlažby: - dlažba betonová - dlažba zámková - zatravňovací bloky - kostky žulové.

Elektromontáže, elektroinstalace. Projekce: - elektro.

Maloobchod: - koberce - nábytek. Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí.

Prodej, montáž: -plastová okna a plastové dveře firmy SULKO.

Výstavba, rekonstrukce, opravy: -kanalizace. Zemní práce.

Prodej, montáž, servis: - kamna a kotle na kukuřici GREENHEAT používané k vytápění bytů, chat, chalup, rodinných domů, hal, dílen, skladů atd.

Izolační práce: -tepelné izolace a hydroizolace -proti tlakové vodě -proti ropným produktům -izolace střešních krytin -proti radonu -izolace foliovými systémy.

Zámečnické práce: - ocel - konstrukce - zastření střech - ploty, brány - kovovýroba.

Služby: - stavební management - inženýrská činnost - projektování staveb - konzultace.

Zakázková výroba: - kuchyňské linky - zahradní nábytek - kancelářský nábytek - dveře - dětské pokoje - ložnice - schodiště - vestavěný nábytek.

Tesařské práce. Stavba: - výtahy a vrátky. Montáže, demontáže a pronájem lešení.

Občanské a průmyslové stavby. Rekonstrukce staveb. Montáž ocelových konstrukcí. Zámečnické práce. Montáž sádrokartonů a podhledů.

E-projekt. Projekce elektro: - silnoproudá elektrotechnika.

Výroba, export, vývoz, prodej: -materiály pro sádrokartonáře -stěrky, pastové tmely -lišty -nářadí pro sádrokartonáře.

Návrhy, rekonstrukce: - koupelny. Práce: - obkladačské: - pokládka - obklady, dlažba - obkládání bazénů, parních lázní.

Prodej: -kompletní sortiment pro rekonstrukci a vybavení koupelen či WC: -koupelnový nábytek -keramické obklady, dlažby -sanitární keramika. Zednické a obkladačské práce.

Projekce, architektonické návrhy: - byty, domy, půdní vestavby, kanceláře, restaurace, atypická bytová i nebytová výstavba, novostavby, rekonstrukce.

Prodej: - pevná paliva (uhlí, brikety, koks) - palivové dříví do krbu - dřevěné brikety - dřevěné uhlí - stavebniny (stavební materiál, písek) - zemní práce bagrem (bourací, výkopové) - nákladní autodoprava.

PROMA - malířství, natěračství Práce: -malířské, malby -natěračské, nátěry -nátěry kovových konstrukcí oken, dveří, radiátorů -lakování parket.

Práce: -malířské, malíř, malby -natěračské, natěrač, nátěry.

Architektonická kancelář: - projektová a inženýrská činnost ve výstavbě.

Kompletní elektroinstalační práce. Elektromontáže. Elektrorevize.

Stolařství. Výroba: - dveře - vrata - schody - obložení.

Koupelnové studio. Prodej: -obklady, dlažby -sanitární keramika -vodovodní baterie -stavební chemie -španělský koupelnový nábytek -podlahové krytiny. sídlo:Brno