Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zednictví Vančura Zednické práce: - rekonstrukce domů, komínů a fasád - sanace zdiva chemickou cestou - oprava bytových jader - stavby na klíč - zelená úsporám.

Domovní instalatérské práce včetně projekce: -vodoinstalační - údržba vodoinstalace, odpadů -topenářské - dodávka topení, kotlů -plynařské - připojení, rekonstukce domovní plynoinstalace -solární systémy.

Pilové pásy na dělení kovů. Chladící kapaliny a řezné oleje pro obrábění.

Realizace: -bytová výstavba - nové byty v lokalitě Mohelnice.

Projekční a inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Provádíme veškeré zednické práce, rekonstrukce, fasády, strojní omítky a jiné.

Zámečnická výroba: - vstupní portály - okna - vrata - zábradlí - schodiště - tažné zařízení.

IVAJ: - údržba zeleně - realizace: - zakládání zeleně - terénní úpravy - založení trávníků - zahradní architektura, projekce: - zahrady - maloobchod, prodej: - okrasné dřeviny - stavební činnost, rekonstrukce, oprava - pokrývačské a tesařské práce.

Technický servis: - voda - topení - plyn. Instalatérské práce. Drobné zednické práce.

Instalatérství Chochola Montáž, opravy, prodej: - voda - rozvody, olovo, plast, měď, kov - topení - veškeré topné systémy, výměna topných těles, kotlů na plyn i tuhá paliva - plyn - rozvody železo, měď a plast - dodávka zdravotechniky, veškeré zařizovací předměty - podlahové vytápění.

Truhlářské práce. Zakázková výroba.

Truhlářské práce. Výstavba nízkoenergetických a pasivních domů z ekopanelů.

Výstavba pozemních a inženýrských sítí.

Zámečnictví. Obrábění kovů.

Výroba na zakázku: -nábytek z masivu -kuchyně -kancelářský nábytek -vybavení interiérů -dveře, zárubně -stoly -rolety -boudy pro psy.

Nábytek na zakázku Hoblina Výroba nábytku na zakázku: - kuchyňské linky - obývací stěny - bytové doplňky - kancelářský nábytek - skříně na míru - nábytek do interiérů, restaurací, obchodů - školní nábytek.

Činnost: - výškové práce - demolice - montáže - opravy - rekonstrukce - stavby - zemní práce - rekonstrukce - montáže sádrokartonu - havarijní služba - vodo topo - obkladačské práce - úklidové služby - sanace po požárech - průmyslové čištění - vodoinstalace - topenářské práce - odpady, kanalizace - ...

Provádí: -kompletní elektroinstalace -revize elektro. Montáž: -domácí telefony -rozvody veřejného osvětlení -elektrické přípojky. Opravy: -domácí elektropostřebiče.

Stavební práce: - kanalizace, vodovody, plynovody - zemní práce - úprava toků a hrazení bystřin - stavba rybníků a nádrží.

Práce: -klempířské -pokrývačské -izolace plochých střech. Montáž: -střešní okna Velux.

Výroba: - kovové součástky pro stolaře - nerez - hliník - polykarbonát - brány - schodiště - ploty - polykarbonátové stříšky - zatěsnění vchodů - svařování.

Stavební firma provádí: - zemní výkopové práce - kanalizace - opravy vozovek - opravy fasádních omítek - zateplení fasád - opravy průmyslových objektů - stavby a opravy rodinných domů.

Interiérové studio kuchyní, dveří a plovoucích podlah. Prodej, montáže: - vnitřní dveře SAPELI - kování - podlahy - vestavné skříně.