Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Plynař, instalatér, topenář: - montáže plynových rozvodů - revize plynových zařízení - zajištění projektové dokumentace.

Zámečnická výroba: - brány - ploty - zábradlí - schodiště - komíny k zahradním grilum. Svařování nerezových materiálu metodou TIG a MIG EN 287.1.

Zámečnictví, zámečnictví strojní výroba.

Truhlářství Výroba: - okna - dveře - balkony - schody - podbití a podhledy - ploty a zábradlí - kuchyně - nábytek.

Stolařství. Výroba: - okna a sveře.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky DUFA - nátěrové hmoty - malířské potřeby - fasádní a dekorační nátěry - materiály k renovaci - nátěrové hmoty na dřevo, podlahy a střechy.

Prodej: -stavební keramika -obklady a dlažby -stavební chemie -vodovodní baterie -sanitární keramika -koupelnový nábytek -koupelnové doplňky.

Práce: -malířské, malíř, malby -natěračské, natěrač, nátěry.

Práce: -malířské, malíř, malby -natěračské, natěrač, nátěry.

Sklenářství, sklenářské práce.

Výstavba: - inženýrské sítě: - základy staveb, šíře 30, 40, 50, 60 cm - nakládání materiálu a jeho odvoz - demoliční práce - výstavba komunikace - terénní úpravy. Přeprava sypkých hmot.

Projekce, práce, revize, rekonstrukce: -elektromontáže -elektroinstalace rodinných domů a jiných objektů. Prodej, montáž: -elektrospotřebiče -sádrokartonové konstrukce, rekonstrukce podkroví, příčky, podhledy. Maloobchod: -Olomouc, Horní náměstí 5 -punčochové zboží -panské, dámské, dětské bavlněné prádlo.

Pokrývačské a klempířské práce. Prodej střešních krytin. Restaurace Na Pekárně: - kapacita 40 míst - pivnice 40 míst - letní zahrádka 50 míst - svatby, rodinné oslavy, rauty, školení, večírky.

Truhlářství Výroba nábytku z masivu: - dveře venkovní i vnitřní včetně zárubní - kuchyně - postele - schody - skříně - stoly - vrata - ruční vyřezávky - nábytek s mysliveckými motivy.

Prodej: - výměníky tepla všech druhů - výměníkové stanice - využití odpadního tepla - vyvíječe páry. Poradenská a konzultační činnost.

Truhlářské a stolařské práce.

Stavební firma: zednické práce, sádrokartonářské práce, rekonstrukce bytových jader, obkladačské práce, vodoinstalatérství.

Autoopravna. Výroba a prodej: - pletiva - sloupky - poplastované pletivo - vzpěry - doplňky.

Zámečník, zámečnické práce.

Stavebně - obchodní společnost. Projektová činnost - pozemní stavby: - rodinné domy - školy, sportovní zařízení, školní jídelny - stavby pro občanskou vybavenost - rekonstrukce pomníků - chodníky, parkoviště - autobusové zastávky - malé ČOV, septiky. Technický dozor stavby. Stavební práce.

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce, modernizace a opravy budov - inženýrské sítě a objekty včetně zemních prací. Prodej pozemků na stavby rodinných domů ve Velkém Týnci.

Prodej, obchodní činnost, montáž, záruční a pozáruční servis: - garážová a průmyslová vrata FALTEC, CRAWFORD - pohony pojezdových a křídlových bran a závory NOVOTECNICA - pojezdové a křídlové brány dle zadání - automatické dveře P.A.

Architektonický ateliér. Stavební projekce.