Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej náhradních dílů a kotlů. Teplovzdušné agregáty Thermobile spalující použité oleje, naftu, ULTO.

Práce: - izolační, zateplovací. Tepelné izolace.

Stavební firma. Stavební práce. Výstavba, rekonstrukce: - bytové a nebytové domy.

Malířské a natěračské práce. Řemeslo: - malíř - natěrač.

Truhlářské a stolařské práce.

V+V stolařství Stolařství-pila: -výkup a pořez kulatiny. Výroba a prodej: -pilařské výrobky -výroba nábytku -geodetické kolíky.

Nábytek TIP Maloobchod: -veškerý sortiment -nábytek z masivu -křesla a sedací soupravy z rattanu, mořské trávy a banánu -nábytek z teaku -bytové doplňky -prodejna pro kutily-udělej si sám -koberce metráž i kusové z dovozu.

Stolárna. Stolařství. Stolařské, truhlářské práce. Výroba: - stavebně truhlářské výrobky ze dřeva.

Prodej: -stavební materiály -sádrokartony, střechy, izolace.

Pěstitelská pálenice, palírna. Moštárna. Prodej a servis zahradní techniky, Husqvarna, Flymo, Prodej kotlů a bojlerů, ohřívačů vody, plynové, pevná paliva, kombinované Broušení řetězů motorových pil. Autoservis.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba nábytku.

Ateliér JART. Projekční činnost: - bytová, občanská, průmyslová výstavba - návrhy rodinných domů a interiérů - inženýrská činnost.

Ekosilt, s.r.o. Olomouc Dodávka, montáž, servis, provozování: - čistírny odpadních vod - čističky odpadních vod Výroba: - plastové nádrže dle přání zákazníka: -vodoměrné šachty -žumpy.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - nářadí.

Montáže suchých staveb: - podhledy, stěny, podlahy, příčky, stropní desky, kazety - sádrokartony - půdní vestavby - tepelné a protihlukové izolace. Sádrokartonářské práce. Podlahářské práce. Malířské práce. Lakování a natěračské práce.

Kompletní služby, dodávka, montáž: - plastové, dřevěné euro a hliníkové okna a dveře - doplňky (žaluzie, vnitřní i venkovní rolety, markýzy, sítě proti hmyzu, parapety venkovní i vnitřní) - garážová vrata. Zednické práce. Rekonstrukce: - rodinné domy Okál, okna, fasády, kuchyně, koupelny, půdní vestavby.

Práce: - autojeřáb AD 20 - autojeřáb LIEBHERR 1025 - autojeřáb DEMAG AC 50. Autojeřábnické práce.

Řemeslo: - malíř - natěrač - tapetář. Podlahářství.

Stavební činnost. Zprostředkování bankovních a nebankovních úvěrů či půjček.

Malířské a natěračské práce. Zednické práce.