Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej profesionální kotevní techniky vč. bezplatné poradenské činnosti : -chemické kotební prvky / ocelové a nerezové -atypické kotvy na zakázku -nerezový lankový systém ASS -pilové pásy na kovy.

Veškeré malířské a natěračské práce: - malby interiérů a exteriérů, - výrobní haly, školy, jídelny, nemocnice - dekorativní malby-antická zemina - nátěry ocelových konstrukcí, oken, dveří - lepení-bordury, fresky.

Výroba a prodej certifikovaného termoizolačního antikondenzačního nátěru Maxitherm. Vhodný pro snadné a ekonomické zateplení interiérů a fasád budov. Výrazný a dlouhodobý účinek proti plísním na zdivu.

Služby: -architektonické a inženýrské činnosti -včetně projektování.

Výroba, výstavba, stavební činnost, stavby: - montované dřevěné domy i nebytové stavby - montáž rodinných domů - rychlost stavby - variabilita vnitřního uspořádání. Adresa provozovny: Ohrozimská 414 798 03 Plumlov.

Vrtané studny pro rodinné domy, firmy, chaty. Vrty pro tepelná čerpadla Bezprašná technologie vrtání, malá vrtná souprava s dosahem až 150m. Tlakové injektáže vrtů. Individuální přístup k zákazníkovi.

Nákladní autodoprava, přeprava. Práce autojeřábem. Zemní práce.

Provádíme stavební práce, podlahářské práce, malířské, lakýrnické a natěračské práce.

Práce: - voda (instalatér) - topení (topenář) - plyn (plynař).

Bezplatné a nezávazné poradenství a konzultace na místě budoucího sportoviště. Nabízíme servis a opravy nejen námi postavených hřišť.

Služby: -energetické audity -tepelně technické průzkumy a měření stavebních objektů, včetně termografie -tepelně technické posudky, výpočty a expertízy -návrhy energetických úprav a zpracování projektové dokumentace -zateplování stavebních objektů -inženýrská činnost ve stavebnictví -posuzování správné realizace zateplení ...

Projekty, prodej, montáž, servis: - alternativní zdroje energie. Provádí: - montáž špičkové solární techniky - rehabilitace - penziony, banky, administrativní budovy, chaty, domky-bazény.

Protipožární nátěry a nástřiky stavebních konstrukcí, protipožární ucpávky. Antikorozní úprava ocelových konstrukcí včetně tryskání.

Prodej: - metrické šrouby - podložky - vruty - imbusy - hřebíky, hmoždinky. Sídlo: Praha 8, Sokolovská 366/84.

Maloobchod: -vybavení koupelen -obklady, dlažba -přímý odběratel RAKO -vany, hydromasážní vany -sprchové kouty, sanitární keramika -vodovodní baterie -obkladačská lepidla, tmely -koupelnový nábytek -zakončovací lišty.

Střešní práce, izolace: -pokrývačské práce -klempířské práce -opravy a údržby střech včetně nátěrů -izolace (vodotěsné i tepelné) -montáž střešních oken v podkroví -výpočty a poradenská služba.

Projekce, statika, inženýrská činnost. Dodávka, montáž: - ocelové konstrukce.

Kompletní stavební a zednické práce. Obkladačské práce. Kompletní rekonstrukce koupelen, bytů a bytových jader na klíč. Demoliční a bourací práce. Likvidace suti. Vodařské a elektroinstalační práce. Úklidová firma. Vstupní dveře.

Stavební firma. Kompletní výstavba v oboru pozemního stavitelství: - novostavby - rekonstrukce a modernizace občanských staveb, bytů a fasád.

Ekologie, supervize, matematické modelování, GIS, systém evidence kontaminovaných míst programování, databázové a webové aplikace Geologie: - ložisková geologie rud a nerud - hydrogeologie - výpočty zásob surovin - právní servis pro těžbu

Služby: - generální dodávky staveb - instalace vody, topení, plynu - tepelná izolace - koupelnové studio - servis TZB (servis, údržba budov, bytových a penelových domů).

Výstavba bytů, řadových rodinných domů, inženýrská činnost.

Výstava, opravy, rekonstrukce: -plynovody -vodovody -kanalizace.