Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Stavební firma: -stavby na klíč rodinných domů -rekonstrukce staveb -rekonstrukce bytového fondu a nebytových prostor -zelená úsporám.

Projekce stavební: - novostavby - rekonstrukce. Architektonická činnost.

Výroba, dodávky, montáž, opravy: - minigolfové systémy - minigolfová hřiště.

Klempířství a oprava karoserií. Pokrývačství, tesařství.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - barvy - hydroizolace a tepelné izolace - obklady - komínové systémy - stavební nářadí - pojiva, omítky - temly, silikony, lepidla.

Práce: -malířské -natěračské-nátěry oken, dveří, radiátorů, plotů, stavebních konstrukcí -tapetování -lakýrnické práce -opalování oken, dveří, zárubní.

Činnost firmy: - podlahy - autodoprava - lešení.

Stavební a zednické práce.

Geodetické a zeměměřičské práce. Projekční práce: - vodohospodářské stavby - územní stavby - zpevnění polních cest

Projekční činnost: - pozemní stavby: - rodinné domky - bytové objekty - půdní vestavby - rekonstrukce staveb - inženýrská činnost (dozor staveb, vyřizování územního a stavebního povolení).

Společnost se zaměřuje na : - dopravní, železniční, silniční a dálniční stavby - vodohospodářské a ekologické stavby - inženýrské a energetické stavby - pozemní i podzemní stavby.

Stavby a přestavby rodinných domů a bytů: - stavební práce na klíč - dřevěné i zděné domy, chaty a garáže - opravy a renovace domů, bytů, koupelen - výstavba nízkoenergetických domů a dřevostaveb - přestavby koupelen, vody a elektrorozvodů.

Podlahářské práce: -pokládka a lepení PVC -pokládka NOVILONU, NOVILUXU -korkové podlahy -koberce, zátěžové i bytové -parkety -mozaiky -dřevěné, plovoucí, laminátové podlahy -renovace parket, dřevěných podlah -lakování -použité ekologické laky (BONA, TOMSIT, UZIN ...) -podlahové stěrky -poradenská služba.

Výroba a dodávky: - výroba a prodej tepla - topenářské práce - prodej čerpací techniky.

ALBA ELEKTRO Prodej: - elektroinstalační materiál.

Velkoobchod, maloobchod: - svítidla - elektrická topidla - baterie, svítilny - domovní telefony - elektroinstalační materiál. Montáž, revize, opravy: - elektroinstalace - elektro - hromosvody.

Zakázková výroba nábytku, stolařství: -kuchyňské linky včetně montáže a dodávky spotřebičů -dveře -dýhované obložkové zárubně -kancelářský nábytek -skříňě -schody -bytové doplňky.

Velkoobchod, maloobchod: - zemní vruty - řetězy - lana - provazy.

Projekce, revize, údržba: - elektro - přihlášky elektroměrů. Montáž: - žaluzie vertikální a horizontální - výsuvné markýzy - sítě proti hmyzu - veškerá elektroinstalace.

Zámečnictví. Opravy vozidel. Zemědělské stroje.

Stavební práce: -novostavby -rekonstrukce objektů -rekonstrukce koupelen, kanceláří -přestavby bytových jader -dlažby, obklady -zateplování objektů -opravy komínů -topení, voda, plyn -sádrokartonářské, malířské, natěračské, tesařské, pokrývačské, klempířské, elektroinstalační práce.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - chladicí jednotky - mobilní klimatizační jednotky - odvlhčovače.

Zemní práce: -strojní UNC -ruční. Dlaždičské práce. Kontejnerová doprava. Vyklízení bytových a nebytových prostor.