Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Interiéry SVOZIL Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - ložnice a obývací stěny - bytové doplňky. Výroba z materiálu: - lamino - dýha - masiv.

Kamenictví Výroba, oprava: -pomníky, pomníkové díly -krycí desky -terasové prvky -krby -obklady. Výroba, montáž, renovace: -schodišťové stupně.

Prodej: - elektronika - elektrospotřebiče.

Truhlářství, zakázková výroba: -dřevěné ploty, výplně bran a branek, plotové dílce -dřevěné balkóny a terasy "alpského typu" -pergoly, přístřešky, zahradní domky a altánky -zahradní nábytek -vnitřní a vnější masivní dveře -vnitřní a vnější schodiště včetně zábradlí -stylové vybavení restaurací a interiérů ...

Výroba, prodej: -nábytkové kování

Práce: - tepelné izolace objektů - sanace, zateplení budov - renovace fasád.

Plynoservis. Montáž: - voda, topení, plyn.

Truhlářství VYNAKO: Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek - interiéry restaurací - dveře, vrata - schodiště, zábradlí - postele - židle - skříně.

Provádí: - průmyslová, občanská a bytová výstavba - rekonstrukce bytových jader - zateplování - výstavba domů na klíč - stavební, zemní a lešenářské práce - půdní vestavby - tažení inženýrských sítí. Půjčovna: - lešení.

Domácí dílna MILDE Josef Maloobchod: - ruční elektrické nářadí - nástroje - lepidla a tmely - potřeby pro kutily.

Výroba: -ocelové konstrukce -ocelové věšáky -čekárny městské hromadné dopravy -fotbalové střídačky -kontejnery a mobilní buňky -střešní nástavby. Zámečnictví. Svářečské práce.

Koupelnové studio, svět koupelen Maloobchod: - sanitární keramika - vany, spchové kouty, masážní boxy a hydromasážní vany - obklady a dlažby španělských výrobců- koupelnový nábytek - koupelnové doplňky - program pro handicapované spoluobčany.

Nabízí: - pronájmy pracovních plošin - doprava pracovních plošin - práce s pracovními plošinami.

Truhlářství, dřevovýroba: - selské židle provedení restaurační a chalupářské - stylové jídelní židle - selské stoly.

Stavební firma: -vodní stavby -ekologické stavby -inženýrské stavby-k -pozemní stavitelství -zemní práce strojní Sídlo firmy: -Olomouc, Na Vlčinci, tel./fax:585232381.

Podlahářství Prostor Profi 4U Podlahářské práce, pokládka, montáž: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - PVC - koberce - linoleum - marmoleum. Rekonstrukce bytových jader a interiérů. Veškeré stavební práce.

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál. - svítidla, světelné zdroje.

Práce, montáže: -střešní systémy a krytiny -ploché a šikmé střechy včetně zateplení -asfaltové pásy a fólie -střešní tašky a šablony -bitumenové vlnité desky -plechová tašková krytina. Tesařské práce Klempířské práce

Pokrývačské a tesařské práce. Klempířství a oprava karoserií.

Montáže: - sádrokartonové konstrukce - půdní vestavby - minerální podhledy - sádrovláknité podlahy - zateplování fasád - laminátové podlahy. Komplexní rekonstrukce bytových interiérů Zastoupení firmy BOOS, a.s. Brno

Truhlářství. Stolařství. Zakázková výroba nábytku. Autodoprava - nákladní. Zemní a výkpové práce. Opravy aut. Provozovna stolárny: Svésedlice (areál ZD).