Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod: -čistící, mycí a desinfekční prostředky -nátěrové hmoty, ředidla, lepidla, tmely -malířské potřeby -fasádní barvy -kartáčnické potřeby -pracovní a ochranné pomůcky -plstě -gumové desky, hadice. Míchání až 50 000 odstínů barev značky Bondex.

Malířské, natěračské a tapetářské práce.

Elektromontáže, elektroinstalační práce, projekce, revize: -silnoproudé průmyslové instalace -silnoproudé domovní instalace -slaboproudé rozvody.

Výroba: -všechny druhy truhlářských prací: -okna, dveře -schodiště všech stylů -interiéry.

Revize: - elektro - hromosvody.

Návrh a realizace úspor provozních a investičních nákladů v dopravě kapalin. Rozsah činností: - poradenská činnost - projekční činnost - dodavatelská činnost.

Prodej: - materiál k zateplení fasád a zateplovacím systémům staveb - fasádní materiál - lepící stěrkové tmely - příslušenství - penetrace - armovací tkanina - fasádní omítka - dekorační mozaiková omítka.

Prodej: - koberce - PVC linoleum - běhouny.

Botek Podlahy: - kompletní dodávka podlahových krytin.

Poradenství, aplikace, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce, servisní prohlídky: - průmyslové podlahy lité, samonivelační, stěrkové dekorativní, bezesparé, s hygienickým atestem - pancéřové podlahy - barevné chipsy, barevné křemičité písky. Sanace: - betonové plochy. Podlahářské práce. Prodej, maloobchod: - materiál pro úpravu ...

Pozemní stavby Přerov. Autodoprava, doprava: - osobní - autobusová pro 45 osob - nákladní přeprava - LIAZ s hydraulickou rukou, sklápěč - TATRA valník+vlek - domíchávač T 815 - tahač návěs T 815, cisterna - autojeřáb 6 - 7 tun - PRAGA V3S - sklápěč T815. Oprava, servis: - nákladní auta - zemní stroje. Prodej: - ...

Stavební činost. Montáž: - sádrokartony - obklady - dlažby - omítky - podlahy.

Montáž, oprava, revize a zkoušky: - plynové zařízení. Plnění nádob plyny.

Práce, služby: - oprava a údržba v budovách - elektro, elektrikář - zámečnictví - zámečnické, malířské, natěračské práce - malířství, malování, tapetování - podlahářské práce - nátěry - nastřelovací práce.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví, montáž, demontáž: - okrasné ploty, brány, mříže - ocelové konstrukce, schodiště (rovné, točité) - vrata, zábradlí, plošiny - stavební zámečnické výrobky - ocelové dveře. Řemeslnické práce: - zámečnické. Prodej, montáž: - polykarbonát LEXAN.

Výroba: - dřevěné obaly - palety - rakve. Zámečnické a kovářských prací. Oprava: - zemědělská technika - nákladní automobily.

Zámečnictví. Nástrojářství. Obráběčství.

Montáž: - sádrokarton - půdní vestavby - stropní podhledy - fasádní zateplovací systémy - tepelné a zvukové izolace - drobné zednické práce - vodoinstalační práce - bytové jádra - rekonstrukce.

Výroba: - kuchyňské linky - kuchyně na míru - nábytek na zakázku.

Stavební práce. Zateplování: - budovy.

Odborný velkoobchod: - voda, topení, plyn - chlazení, klimatizace - zateplovací systémy.

Prodej, montáž, servis: -plastová okna -plastové dveře -zimní zahrady.