Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Prodej: - tuhá paliva - stavební materiál.

Zateplování fasád. Realizace zateplení: - rodinné domy - činžovní domy - panelové domy - bungalov.

Vodoinstalatérské práce.

Zakázková výroba, prodej: - výroba nábytku ze dřeva - dřevěný nábytek - komody, psací stoly, postele, dvoupostele, skříně - kompletní vybavení dětských a studentských pokojů - kuchyňské linky, obývací pokoje, ložnice.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce staveb - zateplování objektů, sádrokartony - půdní vestavby - opravy historických památek - renovace koupelen, bytů - sanace vlhkého zdiva - podřezávání zdiva - drenážní systémy - bourací práce a demolice - odvoz suti - budování přípojek k rodinným domům - ...

Zámečnictví: - kovovýroba - zámečnické práce - údržba stojů a zařízení - montážní práce.

Stolařství. Vzorková prodejna: - dveře - nábytek - obklady.

Kamenné stavby. Návrh, výstavba: -originální zahradní prvky a doplňky (kamenné prvky, rožně, udírny, okrasné zídky, schodiště, krby). Použitý materiál: - žula, pískovec, břidlice a jiný přírodní kámen.

Betonárna. Výroba: - beton - betonové směsi.

Stavební činnost, oprava, rekonstrukce: - stavební firma, komplexní stavební práce - občanská výstavba - zemědělské stavby - čističky odpadních vod, výstavba čistírny, kanalizace - kořenové čističky - meliorační práce.

Zakázková i sériová výroba: - nábytek - interiéry (dodávky na klíč).

Výškové práce: - certifikát pro zateplování - realizace a oprava střech - sanace železobetonových konstrukcí - ISO 9001 - program zelená úsporám.

Maloobchod, velkoobchod: - krby - koupelny - nářadí - vodo - topo - plyn - příslušenství.

Renovace: - zárubně - dveře - schodiště.

Montáž sádrokartonu, sádrokartonářské práce: - minerální podhledy - podkrovní prostory - příčky, klenby, oblouky atd. Malířské a lakýrnické práce.

Projekce oboru vodní a dopravní stavby: - úpravy toků, hrazení bystřin a strží - sanace svážných území - vodní nádrže, rybníky, mokřady, manipulační řády vodních děl - revitalizace vodních staveb - odvodnění - lesní a polní cesty - komunikace všech typů - zpevněné plochy, parkoviště, apod. - menší mosty a lávky - ...

Sklenářství: - zasklívání - broušení skla - lepení bezpečnostních fólií.

Výroba: - parní kotle - technické plyny.

Zakázková výroba: - nábytek - koupelnový nábytek - dětský nábytek - kuchyně - obývací pokoje - ložnice - předsíňové stěny - garážové vrata - pergoly - dveře - dřevěné obklady. Montáž v bytě zákazníka.

Projekční, stavební a obchodní firma: - domy bytové - objekty pro podnikání - rekonstrukce - půdní vestavby - dozory staveb - stavební povolení.

Stolařství. Výroba: - nábytek - dveře - okna - schody.

Velkoobchod, prodej: - koberce, PVC, linolea, plovoucí podlahy - stropní podhledy - přemístitelné, rozebíratelné příčky DEKO - dvojité, zdvojené podlahy TATE. Prodej: - protiplísňové barvy.

Dodávka, montáž, prodej: - plastová okna a dveře ( montáž i demontáž oken včetně zednického zapravení) - okenní sítě proti hmyzu - stínící technika - okenní doplňky - parapety - horizontální a vertikální žaluzie.