Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Autoopravna a opravna stavební mechanizace. Prodej: - nákladní auta TATRA, AVIA - stavební technika - technické plyny - mazací produkty - kanálové a rotační lasery - náhradní díly.

Práce: - klempířské.

Řemeslnické práce: - truhlářské - pokrývačské - kompletní dodávky stavebních prací v oblasti střech.

Elektroinstalační práce. Revize: - elektro.

Výroba: - izolační systém - potrubní konstrukce a rošty - kompozitové díly pro průmysl - laminátové výrobky - sanitární zařízení - laminátové formy na zakázku.

Tesařské, pokrývačské práce.

Renovace omyvatelným nástřikem: -bytové jádra -kuchyňské linky -stěny -dveře -koupelny -kanceláře.

Zajišťování a realizace staveb. Výstavba: - rodinné domy na klíč - průmyslové stavby - zemědělské stavby - rekonstrukce staveb.

Stavební firma. Výstavba: - inženýrské sítě - rodinné domy na klíč. Komplexní rekonstrukce staveb.

Stavební zámečnictví, kovovýroba Provozovna: Výrobní hala, Bohuňovice, 783 14.

Elektroinstalační práce. Revize: - elektro.

Architektonická a projekční činnost. Organizace a vyhodnocení výběrových řízení. Komplexní realizace výstavby včetně koordinace, technických a autorských dozorů.

Prodej, montáž OKNA: -plastová okna -hliníková okna -Eurokna VSTUPNÍ DVEŘE: -plastové dveře -hliníkové dveře -dřevěné dveře GARÁŽOVÁ VRATA: -sekční (kompletní realizace) STÍNÍCÍ TECHNIKA: -žaluzie -předokenní rolety -sítě proti hmyzu DOPLŇKY: -parapety Výstavba a rekonstrukce rodinných domů Rekonstrukce ...

Malířské a natěračské práce.

Maloobchod, prodej: - elektro - elektroinstalační materiál.

Montáž: - sádrokartony - stěny - příčky - podhledy Rekonstrukce, půdní vestavby.

Velkoobchod: - dřevo - stavební materiál - nátěrové hmoty.

Správou bytových a nebytových protor. Stavební činností. Projekční práce, výroba a distribuce tepelné energie.