Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Dodání, montáž, servis: - garážová vrata - průmyslová vrata - pohony vrat, bran - vjezdové brány - zámečnická výroba - záruční a pozáruční servis.

Malířské, natěračské, úklidové, pomocné a stěhovací práce.

Poradenství, výroba, prodej, montáž, servis: -plastová okna, dveře-systém ROPLASTO pětikomorové, šestikomorové, osmikomorové profily -venkovní a vnitřní parapety -střešní okna.

Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů -Poskytování technických služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba strojů a zařízení -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost

-Velkoobchod a maloobchod Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Vodoinstalatérství, topenářství

Projektové a inženýrské služby v pozemním stavitelství. Technické poradenství.

Výroba nábytku na zakázku - kuchyně, vestavěné skříně, dětské pokoje, koupelnový nábytek, kancelářské interéry, kompletní vybavení bytu. - 3D návrhy, zaměření, cenová nabídka zdarma - exteriéry, interiéry - bezpečnostní dveře - podlahy a podlahové krytiny včetně montáže - vestavné i volně stojící spotřebiče.

Elektroservice - anténní a satelitní technika, radiomateriál Prodej, montáž: - radiomateriál - anténní technika - komponenty TV rozvodů - zabezpečovací technika, autoalarmy - elektronické součástky - digitální satelity. Měření TV a GSM signálu.

-Obchodní činnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Správa a údržba nemovitostí -Tapetářství Klempířství a oprava karoserií Malířství, natěračství Zednictví Zámečnictví, nástrojářství Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Pokrývačství, tesařství

Dodávka, montáž: -zabezpečovací a identifikační systémy -přístupové a docházkové systémy -elektronická zabezpečovací signalizace -monitorovací zařízení. Elektroinstalační práce: -instalace veškerých slaboproudých a zařízení. Revize: -elektrické rozvody a zařízení -elektrospotřebiče.

Dům barev. Maloobchod, prodej: -barvy, laky -malířské doplňky -nářadí pro malíře -lepidla, tmely -ředidla -ochranné folie a pásky.

Dům barev Maloobchod, prodej: - barvy - laky - malířské potřeby. Míchárna barev, nabídka tónování barev. Kvalifikované poradenství.

Výroba, prodej: - zateplovací systémy - omítky a barvy pro interiér a exteriér - základní nátěry - penetrační laky.

Prodej: - nábytkové hrany - stavební kování - nábytkové lamino - termoplastové hrany - lepidla - průmyslová chemie.

Návrhy, prodej, montáž, servis: - solární zařízení pro ohřev TUV, bazénů a přitápění - program zelená úsporám.

Práce: -studnařské -strojní vrtání studní

Lakýrnické práce Malířské práce Prodej - úsporné osvětlení a světelné systémy - na bázi světelných diod (LED - Ligh Emitting Diode Elektropráce, včetně revize Plynové přípojky a rozvody včetně revize Komplexní finanční poradenství včetně hypotéčního úvěru na trhu Komplexní pojištění nemovitostí Komplexní ...

Autobusová doprava Nákladní autodoprava Osobní doprava Zemní a výkopové práce

Prodej, montáž: - plastová okna - plastové dveře.

Provádění montáží topení, vody, kanalizace či plynu.

Prodej stavebních materiálů: -pojiva -suché omítkové a maltové směsi -zdící materiály, stropní prvky -střešní krytiny -betonové výrobky.

Datum zániku:31.12.2014 Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiály - cihelné bloky - lešení. Půjčovna, pronájem: - lešením trubkové, HAKI, ALFEKO - stavební stroje, nářadí.