Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Zpracování: - belgický hliníkový systém REYNAERS a ALIPLAST. Výroba, montáž: - hliníkové okna, dveře - zimní zahrady - posuvné dveře - prosklené střešní světlíky - prosklené fasádní systémy - prosklené interiérové příčky. Sídlo: - Brno - Zábrdovice, Příkop 838/6.

Kamenictví - vlastní výroba nových pomníků - opravy a rekonstrukce starých pomníků - sekání a obnova písma přímo na hřbitovech - žulové desky pro použití např. na parapety, schodiště, obložení krbů - žulové opékací desky

Realizace průmyslových podlah: - nátěry a stěrky z pryskyřice - laminace jímek, nádrží - frézování, tryskání a broušení podkladu - čištění a renovace podlah.

Půjčovna stavební a zahradní techniky: - drobná stavební mechanizace - vibrační desky a válce - hutní pěchy - čerpadla - brusky - malé elektrocentrály - zahradní mechanizace. - pásové bagry 1-1, 5 tuny

Průmyslové podlahy: - epoxidové podlahy - polyuretanové podlahy umělé tenkovrtvé epoxidové teraco - dekorativní podlahy - pancéřové podlahy - opravy schodů - frézování podlah - pevnostní nátěry.

Prodej, montáž, instalace: - tepelná čerpadla - solární systémy - rekuperace do rodinných domů - plynové kotelny - zónové regulace a zálohovaná čerpadla Jablotron Montáž a servis regulací Siemens RVS, RVA Projekce topných systémů a rekuperací

Stavební společnost: - průmyslové stavby - zemědělské stavby - monolitické konstrukce - betonové podlahy - tenkovrstvé, lité podlahy - výstavba rodinných bytovách domů . Práce: - pokládka dlažeb, chodníků - zemní práce, terénní úpravy - drobné stavby.

Sklápěcí nákladní doprava. Podvalníková doprava. Zemní práce. Prodej materiálů. Autoservis. Pneuservis.

Dodávka, montáž, revize a servis: - vzduchotechniky - aktivní i pasivní rekuperace, nucené větrání - klimatizace - domovní, bytové, kancelářské, pro komerční prostory - klimatizací a tepelná čerpadla SINCLAIR a SAMSUNG - chladící zařízení - tepelná čerpadla

Prodej, e-shop: - střešní krytiny - střešní okna - okapové systémy - klempířská výroba - topné kabely - stavební řezivo.

APO kompletní práce elektro Provádí: -kompletní elektroinstalace -revize elektro -regulace vytápění -slaboproudé rozvody. Výroba: -rozvaděče. Montáž: -měřící a regulační technika -rozmrazovací kabely.

Kompletní elektro práce: - elektroinstalace, elektroinstalační a elektromontážní práce, venkovní veřejné osvětlení, opravy hromosvodů, revize, elektro, vytápění okapových žlabů a svodů

Stavební, bourací a výkopové práce. Zajišťujeme odvoz suti.

JF SERVICE s.r.o. se zaměřuje na prodej, pronájem a servis stavebních strojů.

Prodej, montáž: - zahradní domky, zahradní chaty, pergoly, zahradní domky na nářadí, dřevěné domy, dětské zahradní domky - dětské hřiště (komponenty) - skluzavky.

Tesařství, tesařské práce. Klempířství, klempířské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. Natěračství, natěračské práce Dodávka, realizace, renovace, opravy: - nové i staré střechy. Výroba, montáže: - klempířské prvky - střešní pláště z plechu - oplechování složitých architektonických detailů - okapové systémy.

Zajišťujeme dodávku a aplikaci foukané izolace CLIMATIZER PLUS - tepelná izolace z celulózových vláken. Úspora energie a peněz.

Agroservis Jan Boháč Oprava: - zemědělská technika - stavební stroje UN, UNC, UNK - traktory ŠT-180, ŠT-180N. Prodej: - náhradní díly - agregáty.

Naše společnost je dodavatel stavebního systému Durisol - dřevocementových tvárnic, žebírkových stropů Velox, komínů a betonové střešní krytiny značky Leier. Dodáváme tento stavební materiál pro hrubou stavbu pasivních i nízkoenergetických domů: - dřevocementové tvárnice Durisol - žebírkové stropy Velox - komínové systémy Leier - betonová ...

Rekultivace starých ekologických zátěží. Sanační technologie. Odpadové hospodářství. Příprava žádostí o dotaci.

Montáž, opravy: - elektrické zařízení - kamerové systémy - zabezpečovací systémy.

Projektů, dodávky, instalace technologických linek a zařízení. Kompletní řešení elektroinstalací v průmyslu.

Stavební práce: - zednické práce - rekonstrukce, úpravy bytového jádra - sádrokartonové příčky, podhledy - obklady, dlažby.

Práce: - lakýrnické a natěračské práce: - práškové lakování - obrábění - kovoobrábění - zámečnické práce, kovovýroba - tryskání.