THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Michal Boško - P&M podlahy z Rapotína v Olomouckém kraji se zabývá pokládkou a renovací podlah. Naši pracovníci odváději kvalitní práci za přijatelné ceny. Dalšní naší činností je také nákup a prodej nového materiálu jako jsou koberce, PVC a vinylové krytiny, dveře - vchodové i interiérové. Současně zajistíme odstranění starých krytin. Na požádání ...

Velkoobchod, maloobchod: - stavební materiál - zednické, malířské a natěračské nářadí.

Zaměřujeme se na kompletní návrhy, realizace a rekonstrukce interiérů bytů, rodinných domů a komerčních prostorů.

Provádí: - rekonstrukce koupelen a interiérů na klíč - renovace bytových jader bez bourání - rekonstrukce kuchyní - dodávka a montáž dřevostaveb.

Jsme stavební společnost NEOL – STAV s.r.o. z Olomouce, jež se specializuje především na železobetonové monolitické konstrukce, opěrné zdi, skelety a jiné betonářské či tesařské práce.

Nabízím v Šumperku široký výběr prací hodinového manžela. Můžete se na mě obrátit s požadavkem na různé venkovní i vnitřní práce. Současně nabízím také další služby jako jsou např. nákupy, odvoz k lékaři nebo vyřízení úředních či technických záležitostí. Působím především v Šumperku a okolí, v případě dohody i kdekoliv jinde. Nabídka ...

Společnost EVEDER s.r.o. provozuje velkoobchod a maloobchod s topenářským, plynařským a vodoinstalačním materiálem a potřebami.

Kominictví Nádvorník a Snášel se specializuje na stavbu a servis komínů, revize, vložkování a další kominické činnosti.

IN-CHEMIE Technology s.r.o. se zaměřuje na prodej podlah, stěn, kamenných koberců, opravy kanalizací, stavební chemii a zalévací systémy.

Kominictví Kvapilík & Petřík se specializují na kontroly spalinových cest, vložkování, odstraňování dehtu a usazenin, revize a další kominické práce.

Stavební činnost - výstavba domů. Dřevovýroba - hranoly, řezivo. Čerpací stanice.

Sklenářství, výroba izolačních skel, cnc opracování skel: - čiré, probarvené sklo - izolační sklo - bezpečnostní skla - lepení akvárií - pískování - rámování obrazů - polykarbonáty, plexiskla - střešní světlíky - zastřešení bazénů - lepení skla UV technologií - broušení a vrtání skla - výroba sprchových koutů - skleněné stěny a ...

Geodetické a kartografické práce. Geografické informační systémy GIS. Geometrické plány. Inženýrská geodézie: - vyznačení budov - rozdělení pozemku - věcná břemena - vytyčování hranic pozemku.

Firma se zabývá prodejem stavebního materiálu pro rychlou, levnou a snadnou rekonstrukci interiéru i exteriéru. Prodej obkladových panelů, desek, klasických obkladů a čalouněných obkladů.

Jsme stavební firma, která se zabývá kompletní stavební činností a generální dodávkou staveb a to jak v bytové a občanské výstavbě, tak také v průmyslové výstavbě. Služby: - kompletní stavební činnost, - generální dodávka staveb, - novostavby, rekonstrukce, - zateplování budov, bytů, domů, škol, - střechy - tesařské, pokrývačské, ...

Dodávka a montáž tepelné techniky: - systémů vytápění, solárních systémů a tepelných čerpadel Dodávka a montáž zdravotechniky: - rozvody vody, odpadů a plynu vč.zařizovacích předmětů Dodávka a montáž průmyslových rozvodů - stlačený vzduch, plynovody, technologie Inženýrské sítě: plynovody, vodovody, kanalizace vč.přípojek Stavební práce.

Naše firma se již od roku 2001 zabývá štukatérskou činností. V rámci naší činnosti rekonstruujeme historické objekty, fasády a také interiéry. Současně také nabízíme zařízení oplechování i výmalbu objektů. Samozřejmostí je spolupráce s odborníky a restaurátory jiných profesí. K restaurování původní štukové výzdoby i k výrobě nových štukových ...

Výroba, prodej: -uzavírací klapky pro všeobecné a průmyslové použití včetně klapek s dvojitou a trojitou excentricitou -nožová šoupátka -kulové kohouty -bezpečnostní klapky

Společnost Josef Morkus se zabývá realizacemi staveb z přírodních ale i konvenčních materiálů. Zejména pak hliněnými omítkami, spárováním roubenek, konopnými izolacemi, marockým štukem a souvisejícími činnostmi při rekonstrukcích starých domů, památkových objektů, anebo stavbě nového nízkoenergetického domu. Praxe v oboru a znalost materiálu nám ...

Autodoprava: -silniční motorová nákladní -sypké hmoty. Zemní práce. Zámečnictví: -výroba-ocelové konstrukce. Beranění a montáž silničních svodidel. Opravy: -nákladní motorová vozidla.

Bytová výstavba Provozování čerpacích stanic Pronájem nemovitostí

Montáže, opravy a revize: - vyhrazená elektrická zařízení - trakční vedení celostátních drah tramvajových a trolejbusových drah - komplexní rekonstrukce trakčního vedení - opravy a údržba SpS, TS, trakčního vedení.

Služby: - obrábění na CNC strojích - zámečnická výroba dílů, sestav - výhradní dovozce objektovacích systémů firmy MFK pro ČŘ a SR.

Stavba, dodávka, montáž, projekce, oprava, rekonstrukce: - technologické celky - čerpací stanice - úpravy vod - čistírna odpadních vod - zařízení vodojemů. Výroba: - čistírny odpadních vod pro rodinné domy, hotely - komponenty z plastů - zásobní nádrže, kalojemy, jímky, poklopy, septiky - plasty PE, PP.