THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Prodej: - anténní technika - satelitní technika - digitální přijímače - SET-TOP-BOX - kabely, konektory, slučovače, rozbočovače - paraboly, konvertory, dekodovací karty - typy-FERGUSON, KAON, HOMECAST, AB-DSR, OPTICUM. Montáž: - společné televizní antény - slaboproudé rozvody - instalace satelitních kompletů - ...

Prodej, e-shop: - nářadí - technická chemie - ochranné pracovní pomůcky

Martin Maňásek se zaměřuje na elektroinstalační práce, opravy a servis plynových a elektrických kotlů.

Firma se zabývá dodávkou litých a průmyslových podlah. Realizujeme lití anhydritových, cementových a průmyslových strojně leštěných podlah. Čerpání betonu, zhotovení základních desek.

Firma PREFA PECINA s.r.o. se již více než 15 let zabývá výrobou a prodejem betonových výrobků různých druhů. Nabízíme např. silniční panely, stropní panely, opěrné stěny T a L, TZB - tvárnice ztraceného bednění, skruže, betonové plotové sloupky různých tvarů a velikostí, obrubníky a spoustu dalších typů betonového zboží. Většinu zboží máme skladem ...

Dušan Pala se zaměřuje na projektování staveb, dozor týkající se požární ochrany a dodává hasící přístroje.

Společnost INTERIERY SVOZIL s.r.o. se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyní, vestavěných skříní, kancelářského nábytku a nábytku do nemocnic.

Firma STOLÁRNA U SOUSEDŮ se zaměřuje na výrobu dřevěného nábytku do kuchyní, ložnic, obývacích a dětských pokojů, také vyrábí pergoly, zahradní nábytek a nábytek do restaurací.

Martin Kot provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na návrhy, kalkulace, realizace a výrobu nábytku.

Petrek s.r.o. se zaměřuje na gumárenskou a zámečnickou výrobu, CNC obrábění a konstrukční a poradenskou činnost.

Smart stavby s.r.o. je stavební společnost zaměřující se na dřevěné a zděné stavby. Mezi oblasti činnosti společnosti se řadí i moderní tesařství, střechy a vazníky a základové desky.

Společnost BRYSTAN PRO s.r.o. se specializuje na stavební a elektrikářské práce, podlahové topení, satelitní a televizní techniku a na zemní, výkopové a zednické práce. Provozovna: Jižní 111/59, Olomouc

Reverz3D s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, poskytuje podporu v oblasti elektrotechniky a elektroniky. Poradí si také s 3D modely a jejich realizací.

SPĚVÁK, s.r.o. se zaměřuje na prodej stavebních strojů, náhradních dílů, na půjčování stavebních strojů, renovací otvorů, bourací kladiva a mnoho dalšího.

Michal Berka nabízí pokládku obkladů, dlažeb i podlah. Zaměřuji se na zateplování rodinných domů. Provádím dokončovací stavební práce. Zabývám se dopravou do 3, 5 t.

Radek Ulmann provádí elektroinstalační práce, revize: - revize - elektrické rozvody, elektrická zařízení - elektomontážní práce - hromosvody - revize

Pavel Mátl provádí klempířské, zednické, pokrývačské a tesařské krytiny. Postará se i o PVC střešní krytiny včetně izolace.

Společnost VAJKOL s.r.o. je stavební firma, která se zaměřuje na rekonstrukce, modernizace a stavby bytových a nebytových prostor.

Společnost TOP-TREND shop s.r.o. prodává koupelnové vybavení, vybavení pro instalatéry, topenáře a zboží pro oblasti týkající se vody, topení, plynu a zahrady. Adresa provozovny: Floriánské nám. 206/10, 796 01 Prostějov

Jiří Kutal se zaměřuje na výrobu nábytku do všech místností domácnosti, výrobu dveří, schodů a zábradlí. Stolařství Kutal také zajistí dodávku skleněných příček, dveří různých velikostí včetně kování.

HODO MORAVIA s.r.o. vyrábí nábytek na míru z masivu i lamina do předsíní, kuchyní, pokojů, ložnic i koupelen. Společnost se dále zaměřuje na truhlářství a poradí si i s montáží nábytku.

Projekce, dodávka, montáž: - topení - voda - plyn - kotelny - výměníkové stanice.

Společnost Dahepo PV-CZ s.r.o. se zabývá prodejem dřevěných, plastových a dřevohliníkových oken. Dodáváme kvalitní okna, která vynikají nadčasovým vzhledem a jsou odolné vůči nepříznivému počasí. Naši prodejnu můžete navštívit na adrese Zborov 2792/2 v Prostějově, kde Vám rádi poradíme a pomůžeme s výběrem. Dodávka, prodej: - dřevěná okna, ...

Stolařské, truhlářské práce. Výroba, prodej kuchyňské linky, stoly, vestavěné skříně, postele včetně dodávky roštů a matrací, obývací pokoje, dětské a studentské pokoje, předsíňové stěny, kancelářský nábytek, školní nábytek, stoly pod počítač..

Prodej, montáž a servis: - elektronické zabezpečovací, kamerové, přístupové a docházkové systémy Výstavba - rozvodné vedení, strukturované sítě Prodej a montáž - telekomunikační technika - pobočkové telefonní ústředny všech kapacitdodávka - telefonní přístroje - faxy - záznamníky - střední třída až po špičkové digitální zařízení a ...