Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Velkoobchod, maloobchod: - vodo - topo - plyn - sanitární keramika - sprchové kouty a boxy - koupelnový nábytek - koupelnové obklady. Stavební práce: - kompletní realizace koupelen.

Interiérové studio - dodávky a montáž dveří, zárubní, podlahovin - nábytek na míru - sedací nábytek, bytové doplňky - stínící technika.

Stavební práce: - obkladačství - zednictví - zateplování - sádrokartonářství Prodej: - veškerý stavební materiál.

Realizace, opravy, rekonstrukce, revize elektroinstalace: - v bytových domech, rodinných domech - kancelářích. Slaboproudé rozvody . Dodávka a montáž kamerových systémů. Zajistíme dodávky elektromateriálu.

Servis, revize plynových spotřebičů. Revize kotlů na tuhá paliva. Montáže elektrických bojlerů. Zprostředkujeme kotlíkové dotace.

Firma René Seifried byla založena v roce 1994 a zabývá se restaurováním, kamenosochařstvím, užitým sochařstvím, zahradní architekturou, interiérovými návrhy, realizací sochařských děl a kamenickou výrobou. Firma René SEIFRIED podniká na základě živnostenského oprávnění č.j.07852/92/St/ŽF/T. Firma René SEIFRIED je držitelem oprávnění, vydané ...

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál (šrouby, matky, matice, vruty, hřebíky) - výroba spojovacího materiálu dle výkresové dokumentace - ložiska, gufera tuzemská i dovozová - příslušenství ložisek. - zámečnictví, kovovýroba. Maloobchod, prodej: - Přerov, Smetanova 10 - tel.: 581220377.

Práce: - protlaky zeminou - plynofikace, plynové přípojky, plynařské práce - zemní a výkopové práce. Kancelář Přerov: - Hranická 233/70, 751 24 Přerov - Předmostí .

Instalatérství: - topenářské práce - vodoinstalatérské práce

Architektonická kancelář. Projekty: - architektonické - urbanistické - interiérové - rekonstrukce památkově chráněných objektů - návrhy fasád a portálů - návrhy reklamních tabulí a firemních označení.

Geodetické a projektové práce. Služby: - geodetické práce v katastru nemovitostí - geodetické práce v inženýrské geodezii - projektové práce v oboru vodohospodářských staveb - projektové práce v oblasti technických zařízení budov - projektové práce v oblasti pozemních staveb - geografické informační služby.

Práce: - zemní - výkopové - terénní úpravy - demolice - trhání pařezů - realizace inženýrských sítí a komunikacích, základové desky pro RD, zemní práce, výkopové práce, demolice. Působíme v Olomouci, Přerově a okolí cca. 50 km, a dle telefonické domluvy

Stolařství. Stolařské a truhlářské práce. Výroba: - interiérový nábytek - kuchyně na míru Instalace dveří.

Výroba: - nábytek - atypické i klasické dřevěné konstrukce.

Projektová a inženýrská kancelář specialista na technologii a vzduchotechniku

Stavební práce: - obklady a obkladačské práce - dlažby - rekonstrukce bytových jader rodinných domů - sádrokartony - stropy, příčky -veškeré zednické práce - betonování podlah, výstavba příček, nahazování omítek, štukování - materiál nakoupím dle vašich požadavků a přání a dopravím na místo realizace - vytvořím cenovou nabídku na ...

Renovace a výroba: - karoserie na historická vozidla, především na automobily značky Jaguár. Další činnosti: - zámečnické práce - svařování - stříhání - ohýbání - lisování - CNC obrábění - řezání laserem.

Výroba a prodej: - mechanické ucpávky pro čerpadla - těsnící systémy pro čerpadla.

Elektroinstalační práce: - slaboproudé montáže - silnoproudé montáže.

Jsme truhlářská firma zabývající se zakázkovou výrobou: Nábytek z masivu, lamina a dýhy Kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, postele, obývací stěny, koupelnový nábytek, pracovní a jídelní stoly a jiné dle vašeho přání Samonosné schody, obklady schodišť, zábradlí, patra na spaní Dodáváme / zprostředkujeme: Interiérové ...

AkrylDek s.r.o. je společnost sídlící v Šumperku, která přináší na mezinárodní trh designový materiál s výplní rostlin a kamene - Dekorakryl . Dekorakryl je výbornou alternativou skla, potištěného skla a jiných běžně používaných materiálů, proto najde široké využití v interiéru, zejména pro obklady a výplně. Dekorativní akrylátové sklo s ...

Realizace šikmých střech, jak nových, tak i na rekonstrukce stávajících. Pokrývačské a klempířské práce.

Pokrývačské a tesařské práce.

Prodej: - spojovací materiál - pletivo - železářství.

Prodej plachtových hal, montovaných hal, zimovišť, přístřešků apod.