Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Prodej: -materiály pro výrobu nábytku -dřevotřískové desky, surové, laminované, dýhované -OSB desky, překližky stavební, truhlářské, pracovní desky, parapety vnitřní -dřezy-Franke, Alveus -drátěný program Mivokor -palubky obkladové, podlahové -dveře dyhované SAPELI, hladké, foliované, protipožární -nábytkové kování ...

Prodej: - kompletní střešní systémy včetně doplňků, vše pro střechy - klempířské výrobky - půjčovna klempířských a pokrývačských strojů - ohýbání plechu.

VELT okna a dveře. Dodávka, montáže: - plastová okna - plastové dveře - dřevěná eurookna - vchodové dřevěné dveře - zimní zahrady - garážová vrata.

Výroba: - elektrické rozvaděče - kabelové svazky.

Půjčovna, pronájem: - stavební technika Služby: - školení pro obsluhu vysokozdvižného vozíku - nákladní autodoprava vnitrostátní

Firma NOVÁ KRYTINA s.r.o. provádí veškeré klempířské, pokrývačské a tesařské práce za nejlepší ceny a to nejen v Šumperku a Zábřehu, ale také v Olomouci. Soustředíme se na plechové střešní krytiny, profily a latě včetně jejich doplňků. Součástí naší práce jsou samozřejmě také okapy, parapety a trapézové plechy. Dodávka, prodej a ...

Práce ve výškách, výškové práce: -opravy plášťů panelových domů -rekonstrukce lodžií a balkonů -vysokotlaké čištění střech a fasád -nátěry klempířských prvků -demolice komínů -výškové montáž -mytí oken. Půjčovna lešení, včetně montáže a dopravy.

Truhlářství. Výroba: - okna EURO 68 - dveře - nábytek - kuchyně - kancelářský nábytek.

Velkoobchod: - obklady - dlažba - vybavení koupelen - sanitární technika - sprchové kouty, vany - koupelnové doplňky - zrcadla.

Tesařské práce: - krovy - šalování schodišť - pergoly - dřevostavby. Pokrývačské práce.

Kovovýroba. Výroba: - jednoúčelové stroje.

Stavební činnost: - stavba rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - vnitřní a vnější omítky (hrubé, štukové, šlechtěné, sanační) - rekonstrukce budov - opravy balkonů a komínů - pokládání zámkových a plošných dlažeb - fasády - obkladačské a sádrokartonářské práce - zateplování fasád polystyrenem i minerální vatou - tepelné a ...

Zámečnictví. Výroba, instalace a opravy strojů a přístrojů. Malířství a natěračství, zednictví. Návrhy, studie a realizace zahradních úprav.

Servis, oprava: - revize elektroinstalace NN / VN bez omezení - hromosvody, jímací soustavy bez omezení - nebezpečí výbuchu - elektrické spotřebiče, všechny druhy - ruční nářadí - kancelářská a výpočetní technika - lékařské přístroje - automatická evidence periody revizí - automatizace.

Prodej: - zahrádkářské potřeby - oplocení - nářadí - zboží pro dům a zahradu - drogerie - elektro (baterie, zásuvky). Pobočka: - Nám. Míru 42, Úsov - Tel.:604815176 (p. Osladil)

CNC i klasické soustružení, zámečnické práce

Služby: - elektroinstalace. Prodej: - elektroinstalační materiál.

Pronájem: - pásové pracovní plošiny - pásové mini jeřáby - mini rypadla - přívěsy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla.

Ocel, ocelolitiny: - soustružení - frézování - obrábění - stříhání a ohýbání - svařování a pálení ocelí. Opracování odlitků a výkovků. Prodej: - průmyslové armatury - potrubí - ventily - šoupátka - zpětné a uzavírací klapky - kulové kohouty - ovladače kondenzátu - kompenzátory - filtry - hydranty.

Prodej, montáž, oprava, realizace: - střechy na klíč. Řemeslnické práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské.

Prodej: - stavební materiál - stavebniny.

Velkoobchod, maloobchod: - vodo, topo, plyn, koupelny. Sídlo: Medlov 247, Uničov, 783 91. Tel.: 585054447.

Činnost: - zedník, zednictví - rekonstrukce - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonářské práce - obklady, dlažby