Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Komplexní dodávka: - novostavby - stavby rodinných domů na klíč. Rekonstrukce: - bytové, nebytové - interiéry.

Kominictví, kominické práce, kominík - vložkování, revize, měření spalin - výstavba kovových fasádních vícevrstvých komínů.

Elektromontážní a elektroinstalační práce pro ČEZ.

Stavebniny U nádraží Prodej: - stavebniny, stavební materiál - pevná paliva - uhlí.

Výroba, oprava, repasování: -čerpadla a míchadla na kejdu. Montáže: -technologie na čerpání a uskladnění vepřové a hovězí kejdy. Výstavba: -železobetonové jímky -fotovoltaické elektrárny.

Prodej: - železářství - kuchyňské potřeby - jízdní kola - zahradní traktory - sekačky - kultivátory - řetězové pily - zahradní nábytek.

Prodej, montáže: - okenní fólie - bezpečnostní dveře - bezpečnostní systémy - požární systémy - kamerové systémy - domovní telefony, videotelefony - garážová vrata a automatické brány. Elektromontáže.

Výroba: - oplocení na klíč. Prodej pletiva, sloupků a příslušenství. Zemní práce minirypadlem. Zámečnické práce.

Stavební firma: -pozemní stavby na klíč -novostavby i rekonstrukce staveb bytových, průmyslových, zemědělských objektů atd. Stavební projekce. Kontejnerová doprava MAN. Zelená úsporám.

Stavební práce: - rodinné domy včetně inženýrských sítí - stavby na klíč - inženýrské sítě - fasády - rodinné domy na klíč - rekonstrukce objektů - zateplení objektů.

Závody společnosti WAREX - výrobní v Javorníku a montážně-expediční v Jeseníku - se opět vrátily k výrobě obytných kontejnerů a doplnily tím tak modulární stavby, generální dodávky, ocelové konstrukce a výrobu ocelových svařenců, výpalků, dílů a technologických ocelových konstrukcí. Samotné výrobě obytných kontejnerů předchází vlastní vývoj a ...

Firma Prumhor s.r.o. Vám upraví Váš interiér či exteriér. Zabýváme se stavebními a natěračskými pracemi, zateplováním fasád a také prodejem barev a laků nejen v Šumperku, ale také v Olomouci. Zaměřujeme se na tyto služby: - stavební činnost (rekonstrukce, výstavba) - revitalizace bytových a nebytových domů - revitalizace panelových domů - ...

Montáž veškerých střešních konstrukcí Střešní práce: - klempířské-plechové střechy, žlaby, oplechování, římsy, parapety, oplechování komínů - tesařské-klasické konstrukce krovu, opravy krovů, vikýře, pergoly, parkovací stání, zahradní domky, střešní okna - pokrývačské-pokládání všech druhů krytin. Zednické práce: - rekonstrukce - ...

Činnost - elektromontážní práce - inteligentní elektroinstalace.

Stavební činnost: - výkopové práce - opravy pozemních komunikací - demoliční práce. Půjčovna, prodej: - stavební stroje. Doprava: - nákladní.

Práce: - výškové práce pomocí horolezecké techniky - práce montážní plošinou (21m) - rizikové kácení stromů - zabezpečení budov proti holubům - regulační odchyt holubů

Truhlářství. Výroba - kuchyňské linky - vestavné skříně - koupelnový nábytek - dveře - postele - pergoly, altány.

Služby - technický dozor investora - průkaz energetické náročnosti - inženýring - zpracování znaleckých posudků a tržních odhadů cen nemovitostí - stavební poradenství.

Zakázková kovovýroba - ploty, vrata, dveře, mříže, ... Činnost - řezání, soustružení, vrtání, svařování.

Stavby, stavební činnost: - realizace staveb - rekonstrukce objektů - bytová výstavba - průmyslové stavby. Pobočka Praha: - adresa: Na Vypichu 1214/12, 162 00 Praha 6 - Břevnov - tel. 602 544 402. Pobočka Ostrava: - adresa: Stanislavského 356, 721 00 Ostrava-Svinov - tel. 596 967 983.

Truhlářství. Výroba - vrata - okna - schody - nábytek z masivu.

Truhlářství. Výroba - nábytek z masivu - skříně - kuchyňský nábytek - zahradní nábytek.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Práce: - klempířské - pokrývačské - montáž střešních oken - realizace, opravy střech.