Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Pobočka firmy - centrála Mělník. Výhradní zástupce německé firmy LIEBHERR. Prodej, oprava, servis (autorizovaný): - mobilní jeřáby, autojeřáby - hydraulická rypadla - bagry - bourací kladiva - buldobagry - kolové, pásové nakladače - dozery - veškeré stavební stroje - stavební mechanizace - jeřáby a stavební stroje ...

- projektování automatizace výrobních procesů - měření a regulace technologických procesů - revize elektrických zařízení - programování PLC a vizualizací HMI - konfigurace frekvenčních měničů - nastavení průmyslových kamer - výroba rozvaděčů - elektroinstalace výrobních strojů - elektroinstalace v prostředí s nebezpečím výbuchu do ...

Stavební firma: - výstavba rodinných a bytových domů, rekonstrukce, výkopové a zemní práce - autopůjčovna - realitní kancelář

Příprava, řízení a dodávka: - průmyslové stavby a technologie. Služby: - projektová příprava - technické poradenství - ekonomické rozbory - projektová optimalizace - technický dozor - dodávky staveb.

Služby pro Vaše bydlení: -rekonstrukce interiérů -financování.

Zásilkový a internetový obchod: - elektrické profesionální a hobby nářadí - profi benzínové a elektrické pily - profi zahradní technika - kompresory - vzduchové nářadí - svářecí technika - stroje na zpracování dřeva - sněžné frézy atd.

Výstavba a rekonstrukce RD na klíč i dílčí práce. Rekonstrukce bytových jader. Poradenství v oblasti stavebnictví.

Koupelnové studio, prodej obkladů a dlažeb jak do interiéru tak exteriéru. Grafické návrhy, technické i designové poradenství. Výhradní zastoupení značek v regionu: Obklady a dlažby (Itálie, Španělsko) Sanitární keramika, baterie

Demontáže, montáže, stěhování: - stroje a technologické linky. Výroba: - ocelové konstrukce - brány, vrata - atypické ocelové výrobky. Práce: - zámečnické - svářečské.

Český výrobce zastřešení bazénů, teras a vířivých van. realizujeme tyto zastřešení: - nízká zastřešení - vysoká zastřešení - jednokolejnicová - bezkolejnicová - extra zesílené profily - s kolejnicemi AluDesk - zastřešení vířivých van - ekonomicky výhodná zastřešení.

Tuzemská i zahraniční stavební autodoprava - valníky a hydraulická ruka pro celou oblast Moravy Pro okolí Hranic: Provádění zemních prací, terénních úprav. Prodej štěrku a písku. Zpracování stavebního odpadu. Půjčovna kontejnerů na odpad a suť.

Prodej, servis, oprava, montáž: - satelitní a televizní antény, rozvody aj. Oprava, servis, prodej: - elektronika. Pronájem lešení. Půjčovna ručního nářadí. Prodej elektroinstalačního materiálu. Prodej TV, SAT a jiné elektroniky.

Obráběčství, zámečnické práce a výroba: - stroje na zakázku - haly, hangáry a buňky nejen pro stavební firmy - ocelové konstrukce, kontejnery, regálové systémy, stožáry, přístřešky, vrata, brány.

Prodej elektroinstalačního materiálu.

Stolařství. Truhlářství. Zakázková výroba: - dřevěná (samonosná) schodiště - obklady schodiště - dřevěná kulatina - madla, zábradlí Kompletní realizace - od návrhů až po jejich montáž.

Těžba, výroba, prodej: - mramor - žula - pískovec. Zpracování přírodního kamene. Výrobky ze štípaného kamene. Výrobky z řezaného kamene.

Výroba, velkoobchod, prodej: - stavební a nátěrové hmoty - ochranné vrstvy, barvy, laky, lepidla, tmely. Výroba, dodávka, aplikace: - těžké antikorozní nátěrové systémy - polyuretanové, syntetické, epoxidové Výroba: - ROKOFINAL - tmel pro finální úpravu sádrokartonu Maloobchod, prodej: - barvy, laky, lepidla - malířské ...

V okno s.r.o. - výroba, montáž a servis plastových a hliníkových oken a dveří, včetně doplňků - žaluzie, parapety, sítě atd. Nabízíme široký výběr profilů s výbornými izolačními vlastnostmi. Poradenství a cenová nabídka zdarma. Jsme regionální rodinná firma, vyrábíme, montujeme a servisujeme již od roku 1998. Vyrábíme z německého profilu ...

V okno s.r.o. - výroba, montáž a servis plastových a hliníkových oken a dveří, včetně doplňků - žaluzie, parapety, sítě atd. Nabízíme široký výběr profilů s výbornými izolačními vlastnostmi. Poradenství a cenová nabídka zdarma. Jsme regionální rodinná firma, vyrábíme, montujeme a servisujeme již od roku 1998. Vyrábíme z německého profilu ...

Výroba: - závěsné a kotvící prvky určené k montáži sádrokartonů. Divize: Nástrojárna: - soustružení, frézování, broušení, elektroerozní obrábění - výroba nástrojů. Lisovna. Drátěný program.

Kovoobrábění: - apretace - kolejnicové propojky - zámečnické práce - zakázková kovovýroba.

Práce ve výškách pomocí horolezecké techniky: -stavební, montážní výškové práce -spárování panelových domů -opravy, rekonstrukce komínů -nátěry konstrukcí ... . Správa, údržba nemovitostí: -mytí, čištění, nátěry, opravy ... . Technické služby: -servis lakovacích kabin -čištění suchým ledem.

Prodej, montáže: - plastová a hliníková okna a dveře značky DOLS - sekční garážová vrata Kružík. Zednické práce.