Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Velkoobchod, export, import, maloobchod, prodej: - stavební materiál, stavebniny - izolace (minerální vata, polystyren) - zdící materiály (cihly, pórobeton) - keramické výrobky - pytlovaný i volně ložený cement. Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní - mezinárodní.

Výroba: -mobilní porobetonové stavby PRAKTIK -plynové stanice CNG -pórobetonové stavby pro plynárenství. Kovovýroba, zámečnické práce, umělecké kovářství. Autodoprava IVECO valník bez plachty.

Prodej, půjčovna - pojízdná lešení včetně postavení.

Naše firma s dlouholetou tradicí, vznikla v roce 1997, Postupem času a díky požadavkům některých zákazníků jsme rozšířili naši nabídku prací nejen na práci se dřevem ale i LDD materiálem. V naší nabídce je nepřeberné množství výrobků, které vyrobíme přímo na Vaše přání. Nabízíme 3D vizualizace, poskytujeme odborné rady. Naší hlavní prioritou je ...

Společnost Steelmont - konstrukce s.r.o. poskytuje svým zákazníkům široké spektrum služeb v oblasti kovovýroby. Hlavním výrobním programem je dodávka ocelových součástí technologických celků pro hutní, chemický, metalurgický a zpracovatelský průmysl a dále pak výroba ocelových konstrukcí, halových objektů či netlakových nádob a nádrží. Sídlíme ve ...

Zámečnická výroba: -ocelové konstrukce -vrata -brány -automatické dveře -rychloběžná vrata -závory -markýzy -ocelové zárubně. Hliníkový program YAWAL: -fasádní systém -zimní zahrady -výlohy -dveře -dělící stěny.

Prodej stavební techniky a pojízdného lešení po území celé České republiky.

Prodej, montáže českých pletiv, svařovaných sítí a průmyslových panelů, chovatelských a lesnických pletiv, sloupků a vzpěr, bran, branek a příslušenství pro instalaci různých typů oplocení.

Prodej uhlí a písku: - písky na omítky a beton - veškerý sortiment paliv (uhlí, brikety, dřevo, koks). - doprava sypkých hmot Dodávky, montáže, opravy: - automatické hnědouhelné kotle Ekoefekt, Varimatik

Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské práce - zednické práce

Půjčovna, pronájem stavebních strojů: - kolová rypadla - bourací kladivo - pásová rypadla a bourací kladiva - demoliční nůžky - čelní nakladače a dozery - STK an traktory a nákladní přívěsy.

Provádíme: - autorizované měření emisí středních spalovacích zdrojů - revize, čištění, kontrola spalinových cest - čištění kotlů, komínů na pevná i plynná paliva - měření komínového tahu - zjišťování úniku CO a plynu detektorem - poradenská činnost

Provádíme: - autorizované měření emisí středních spalovacích zdrojů - revize, čištění, kontrola spalinových cest - čištění kotlů, komínů na pevná i plynná paliva - měření komínového tahu - zjišťování úniku CO a plynu detektorem - poradenská činnost

Práce: - izolace proti vodě pomocí foliových systémů, hydroizolace - realizace, rekonstrukce - střechy - izolace spodních staveb

Zakázková výroba: - kuchyně a nábytek z lamina - vybavení interiérů. Provozovna Šumperk: ul. Žerotínova 89 bývalý areál MORAVOLEN 787 01, Šumperk.

Dřevostavby Michlovský. Tesařství. - dřevostavby, nízkoenergetické rodinné domy - zahradní domky, pergoly, altány - půdní vestavby, vikýře - venkovní terasy - brány, ploty - dřevěné obložení.

Činnost: - projekční a poradenské služby v oblasti životního prostředí a územního plánování.

Stavební činnost: - základové desky - výstavba rodinných domů - zateplování rodinných domů - strojní omítky - půdní vestavby - rekonstrukce bytů - obklady, dlažby. Pronájem: - trubkové lešení.

Velkoobchod, maloobchod: - čerpadla - armatury.

Práce: - rekonstrukce interiérů - instalatérské - topenářské.

Výroba: - plotové stříšky - odvodňovací žlaby - betonové výrobky

Činnost: - projekce pozemních staveb - urbanistické, architektonické studie - projekce pasivních domů - design interiérů, nábytku - 3D vizualizace staveb - inženýrská činnost.

Činnost: - realitní a stavební společnost - stavby na klíč - rekonstrukce

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - komody