Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavební projekce Služby: Projekty pozemních staveb, inženýrská činnost, požární bezpečnost, bezpečnost práce (BOZP), požární ochrana (PO)

Projektová činnost ve výstavbě, architektonické studie, dokumentace staveb včetně vyřízení stavebního povolení a činnosti stavebního dozoru, prováděcí dokumentace.

Přípravné práce pro stavby. Pronájem a půjčování věcí movitých. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. Truhlářství, podlahářství. Zemědělství.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Zelená úsporám.

Prodej, oprava, servis: - plastové bazény, bazénové příslušenství - zastřešení bazénů - hydromasážní vany - finské sauny, infra kabiny - samonosné zásobníkové nádrže, jímky

Prodej, montáž: - žaluzie horizontální a vertikální - okenní a dveřní sítě - plastové shrnovací dveře - interiérové látkové rolety. - venkovní hliníkové rolety.

Výroba, prodej: - čedičové a keramické textilie - izolační a filtrační materiály.

Hledáte dodavatele kovoobráběcích nástrojů? Jste z Dubicka nebo okolí? Neváhejte a kontaktujte naši firmu Nářadí Š+V Dubicko, s.r.o. Firma Nářadí Š+V Dubicko, s.r.o. se specializuje na kovoobráběcí nástroje, převážně soustružnické nože. Díky moderním technologiím v oblasti obrábění i měření jsme schopni vyrobit téměř jakýkoliv obráběcí nástroj, ...

Stavebnictví-základové desky, výstavby a rekonstrukce domů, vekovní dlažby a oplocení objektú.

Geodetická společnost: - inženýrská geodézie - geometrické plány - podklady pro projekt - geodetické práce.

Zednické práce, montáže sádrokartonu, bytová jádra, obklady, dlažba, rekonstrukce bytů, zateplování fasád, zámková dlažba.

Kamenictví: - zpracování kamene - žulové dlažby - mramorové dlažby, - teracové dlažby - pomníková výroba - návrhy pomníků - hřbitovní doplňky - schody, stoly, kuchyňské desky - parapety, kamenné drtě, okrasné kameny - zlacení, stříbření - autodoprava do 25t.

Elektromontáže bytové, průmyslové a inteligentní, hromosvody - montáže zabezpečení, kamerových systémů a datových rozvodů - opravy elektroinstalací a revize Prodej: - svítidla - elektromateriál.

Sádrokartony, tepelné izolace. Podkroví - vestavby. Bytová jádra na klíč.

Projekty občanských staveb, rodinných domů a drobných staveb včetně zajištění úředního povolení. Tepelně-technické výpočty staveb (např. Průkaz energetické náročnosti staveb, Nová Zelená úsporám).

Geodetická činnost: - geometrické plány - vytyčení hranic - věcné břemeno - rozdělení pozemků. Kartografie, mapové práce.

Autodoprava: - autodoprava vozem LIAZ -kontejner s hydraulickou rukou. - zemní a práce pásovým bagrem kubota 4t.

Výstavba rodinných domů. Rekonstrukce, opravy, nástavby, dostavby. Studie bydlení, poradenství. Program Zelená úsporám.

Systém suchých omítkových a maltových směsí SALITH. Vápencové a vápenné výrobky: -kusové vápno -vápenné brikety -vápenný hydrát -mleté vápence a vápno -suché omítkové směsi -vápencové drtě -směsi pro stabuilizaci zeminy.

Dodávka, montáž, prodej: - čerpadla, čistírny odpadních vod. Zámečnická výroba. Dodávka investičních celků pro energetiku. Opravy, revize a repase čerpadel. Výroba sítopásových lisů.

Služby: Projekty a realizace nízkoenergetických a pasivních domů.

Stavební firma. Návrhy a výstavba inženýrských sítí.

Prodej, montáž a opravy: - trezory - sejfy - bezpečnostní dveře - mříže - bezpečnostní folie. Dodávka: - protipožární dveře - zámky - klíče - kovánízámečnická otevírací služba NON-STOP - poštovní schránky.