Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce, řemeslo: - zámečník, zámečnické - kovoobrábění - soustružnické a frézařské

Kuchyňské a bytové studio. Zakázková výroba, montáž: - kuchyňské linky - vestavné skříně - kancelářský nábytek - dětský nábytek - židle, stoly - postele - dveře, zárubně - obývací pokoje - podlahy - lišty.

Činnost: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - dodávka a montáž dekoračních obkladových panelů ABITIBI

Výroba, prodej: - plynové, kombinované a elektrické sporáky - kuchyňské odsavače par - plynová topidla - vestavné spotřebiče - trouby, varné desky, mikrovlnné trouby - elektrické zásobníkové ohřívače vody - sklokeramické desky.

Plastikářská výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken a dveře, dveří vchodové i balkónové -zaměření, konzultace a zpracování cenových nabídek zdarma -využíváme naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kování firmy WINKHAUS -dodáváme i doplňky -parapety, žaluzie, sítě, síť proti ...

Práce: - vrtání studní - vrtané studny - hloubění studní - čištění studní. Studnářství. Průzkumné vrty na vodu. Hledání vody (včetně vrtů). Tepelná čerpadla.

Výstavba, rekonstrukce a opravy: - vodovodní a kanalizační sítě po celém území České republiky pomocí bezvýkopových technologií. Metody bezvýkopových technologií: - berstlining (cracking) - relining

Stavební firma. Práce: - zednické, zednictví - zemní a výkopové - přípravné práce pro stavby. Realizace: - kanalizace - zámková dlažba. Autodoprava, nákladní kontejnerová doprava do 3, 5t - AVIA.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce. Montáž: - kotle i MARATOP - radiátory - potrubí.

Revize, kontroly a zkoušky vyhrazených plynových zařízení v rozsahu: - zařízení pro plnění nádob plyny - zařízení pro snižování tlaku plynů - zařízení pro rozvod plynů.

-projektová činnost ve výstavbě -technický dozor -inženýrské služby

Montážní činnost v oboru slaboproudých systémů: - televizní rozvody - satelitní komplety - kamerové rozvody - zabezpečovací systémy EZS, EPS Pobočky Prostějov: - v Interspare - v Penny - v OC Arkáda.

Projekční činnost v oboru vodního hospodářství.

Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě - projektové dokumentace pro ohlášení stavby - studie stavby - vizualizace - průkaz energetické náročnosti budov. Truhlářská výroba - přístřešky, pergoly, altány, zahradní domky - dveře, okna, zábradlí. Zámečnická výroba - brány křídlové a posuvné, branky, oplocení - ocelové konstrukce - ...

Vodo - topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Montáže opláštění a střech průmyslových budov - montáž obvodových opláštění včetně všech souvisejících prvků montovaných fasád - izolace střech. Školení BOZP

Stavební činnost - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce domů a bytů - opravy fasád a zateplování - montáž oken.

Činnost - tesařské práce - pokrývačské práce - klempířské práce - malířské práce - natěračské práce. Výstavba - pergoly a suchá stání.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Revize, opravy a montáž: - elektrických zařízení - hromosvodů. Revize a zkoušky: - spotřebičů - svářecích zařízení.

Stavebně historické průzkumy Inženýrská činnost Architektonická kancelář Projekční práce Novostavby - rekonstrukce

Výroba: - záložní napájecí systémy. Vývoj a výroba: - elektronické součástí a komponentů pro dálkové dohledy a řízení napájecích systémů. Elektronika pro řízení systému klimatizace.