Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Výroba, prodej: - zahradní mechanizace - jednoosé malotraktory - příslušenství - lisy, drtiče - okrasné loubí a mříže - krbová kamna.

Tesařství : - realizace střešních konstrukcí - rekonstrukce historických krovů - stropy a podlahy - pergoly, altány, terasy - stání pro auta - obkládání dřevěnými palubkami - bednění schodišť.

Montáže, rekonstrukce a opravy: - stroje pro průmysl. Montáž: - ocelové konstrukce a haly.

Koupelnové studio: - 3D návrhy koupelen - technické i designové poradenství - realizace koupelen. Prodej: - sanitární zboží - koupelnový nábytek - obklady a dlažby.

Výroba: - protipožární nátěry - tepelné izolace.

Instalatérské práce, vodo, topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - vodovodní, kanalizační a plynové instalace - domovní přípojky vody a kanalizace - montáž podlahového topení.

Bezfóliové tónování autoskel Pískování: - skla - zrcadla - nábytkové sklo - výplně dveří - dekorativní sklo - lodžie - reklamní předměty ze skla a keramiky - různé součástí a doplňky interiérů a exteriérů - portréty - různé umělecké motivy i dle předlohy a požadavku zákazníka.

Prodej, montáž: -plastová okna, dveře. -dřevěná eurookna -žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu.

Malířské a natěračské práce.

Práce: - zednické - rekonstrukce bytových jader - montáž sádrokartonu - pokládka zámkové dlažby.

Práce: - pokrývačské - tesařské - montáž, oprava střech Výroba: - pergoly, altány.

Autoservis, servis, oprava: - zahraniční i tuzemské automobily všech značek - karosářské práce - lakýrnické práce. Montáž: - imobilizéry - alarmy - tažné zařízení. Odtahová služba. Práce autojeřáby 7-100 tun. Přeprava nadrozměrných nákladů.

Elektromontáže, elektromontážní práce - veškeré elektrikářské a elektroinstalační práce - montáž osvětlení, zásuvek a vypínačů - přemístění elektroměrových skříní - opravy stávajících rozvodů - rozvody a montáže domácích telefonů.

Revize elektroinstalcí - revize domovních i průmyslových elektroinstalací - revize hromosvodů - revize nářadí a spotřebičů.

Velkoobchod: - dveře - skleněné, dřevěné, laminátové - dveře vstupní i interiérové - kliky - posuvné systémy - doplňky.

Malířství, natěračství: - malířské práce - natěračské práce - restaurování maleb historických objektů - štukování - venkovní malby - nátěry/nástřiky střech, fasád, podlah.

Stavební a obchodní společnost. Stavební práce: - rodinné domy - stavby na klíč - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - instalatérské práce, voda-topení - elektroinstalační práce - zateplování fasád - montáž oken - rekonstrukce. Služby: - cenové nabídky a poradenství - vyřízení dokladů k získání dotace z programu "zelená ...

Stavební činnost: - zateplování fasád - fasádní nátěry - čištění a renovace fasád - systémy pro obklady a dlažby - podlahové systémy - sádrokartony - bytová jádra - stavební úpravy.

Činnost: - servis plynových kotlů - elektronické zabezpečovací systémy- montáž - elektroinstalace, elektroinstalační práce.

Činnost: - sádrokartonářské práce - prodej a instalace LED osvětlení.

Revize: - plynovody - plynová zařízení - přípojky plynu - regulační stanice plynu - tlakové nádoby - kotle (parní, horkovodní) - tlakové zkoušky. Kancelář: Olomoucká 2939/15 Prostějov

Realizace pozemních staveb na klíč: - projektová příprava - inženýrská činnost - prodejní a skladové haly - rekonstrukce historických budov. Stavební kamenická výroba z přírodního kamene: - neopracované kamenné desky - dlažby, obklady, schodiště, parapety - krby - kuchyňské desky a pulty.

Povrchová úprava výrobků: - nátěr základovou, vrchní barvou - nástčik základovou, vrchní barvou - komaxit (práškové lakování) - žárové zinkování - galvanické zinkování.

Stěhovací služby - 5 typů stěhovacích vozidel. Služby: - stěhování bytů a domů, pianin a klavírů, těžkých břemen, firem - demontáže a montáže nábytku - vyklízení bytů - malování - hodinový manžel - řemeslnné práce v domácnosti i zahradě.