Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Kovovýroba: - obrábění na CNC strojích - tvarování, ohýbání, frézování, úhlování, stříhání plechů. Klempířské a zámečnické práce. Prodej: - hutní materiál - potrubní dílce - profilová ocel - trubky, kulatiny.

Montáž: - sádrokartonu - podhledů - tepelné izolace.

Prodej paliva: - uhlí - koks - pevná paliva - černé, hnědé uhlí - dřevěné, uhelné brikety - palivové dříví na zátop. Prodej, montáž, servis: - kotle na tuhá paliva - skládání uhlí pásem až do sklepa.

Architekt: - řešení interiéru. Stavební projekce: - občanské, bytové stavby.

Montáž a prodej interiérových dveří (SAPELI, ADOR, Masonite), renovace dveří a pokládka plovoucích podlah.

Firma DIONE se sídlem v Olomouci je odborníkem v oblasti pokládky a renovace podlah. Svým zákazníkům zajistíme kompletní servis od prodeje a pokládky podlahové krytiny, odborného poradenství, cenové nabídky a také záručního i pozáručního servisu. Vyberete si u nás dřevěné, vinylové, korkové, plovoucí, PUR lité i epoxidové podlahy. Jaké služby ...

Provádí: -vložkování nádrží plastem i ocelí -signalizace netěsností -revize nádrží a jímek -likvidace odpadů -likvidace ekologických zátěží -zámečnické práce. Dodávka, montáž: -kompletní technologické vybavení čerpacích stanic. Autodoprava.

SELM MORAVA s.r.o. Šternberk Velkoobchod: - voda, topení, plyn - sanitární keramika Jika, Ideál Standart - vany - plechové, plastové Kaldewei, Teiko Wagnerplast - sprchové kouty, izolace potrubí - plastové rozvody - radiátory Radik, Litina, ŽDB - vodovodní, termostatické baterie - fitinky černé, pozink mosaz - odpadové ...

Písmomalířské práce. Malířské práce. Lakýrnické práce.

Velkoobchod, maloobchod: -vytápění -čerpací technika Grundfos -teplovodní oběhová čerpadla -teplovodní kotle -expanzomaty -ohřívače Tatramat -radiátory -měřící a regulační prvky -hadice, čerpadla -domácí vodárny -drobné armatury.

Elektromontážní práce: - opravy a údržba zařízení do 22 kV - montáže v prostředí SNV - rekonstrukce v objektech - revizní činnost - montáž hromosvodů - rozvaděče - práce montážní plošinou - projekce.

Dodávka, montáž, servis: - plastová okna a dveře - dřevěná eurookna a dveře - hliníková okna a dveře - prosklené fasády - zimní zahrady - garážová vrata - eurodveře, eurookna - interiérové dveře - zasklení lodžií, balkonů K oknům nabízíme okenní doplňky: - parapetní desky, vnitřní parapety, venkovní parapety - vnitřní žaluzie - ...

Maloobchod, prodej: - vodoinstalační materiál - vodoměry - umyvadla, klozety, vany - vodovodní baterie pákové i standardní - fitinky, ventily - plastové, polyetylenové potrubí .

Prodej - elektromateriál Elektromontážní práce

Výstavba rodinných domů, rekonstrukce stávajících domů. Řemesla: - voda, topení - sádrokartony - zateplení fasád - tesařství, pokrývačství, klempířství.

Práce: - plynoinstalace - topenářství - vodoinstalace. Prodej: - sanitární keramika - koupelnové vybavení - kotle - hliníková otopná tělesa. Prodej: - sanitární technika - koupelnové vybavení a nábytek.

Velkoobchod, maloobchod, montáž, servis, poradenství: - klimatizace - vzduchové clony - odvlhčovače - měřící a regulační technika - infračervené halogenové zářiče - tepelné čerpadla - ohřívače užitkové vody.

Projekce, výroba, montáž, servis: - domovní čistírny. Kovovýroba. Projekce a realizace: - stavby na klíč. Autorizovaný prodejce, servis: - automobily značky Volkswagen, Škoda. Autobazar. Doprava. Realitní kancelář. Kamenolom Dolní Libina.

-Fotografické služby -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Testování, měření, analýzy a kontroly -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba kovových konstrukcí a ...

Práce, oprava a realizace střech: - klempířské práce - klempíři - pokrývačské práce - pokrývači - tesařské práce - tesaři - izolatérské. Klempířství: - montáže konstrukcí za účelem odvádění srážkové vody - oplechování střešních průniků - oplechování atik, říms, parapetů - oplechování střešních ploch a stěn. Pokrývačství: ...

Autoklempířské práce. Vnitrostátní autodoprava: - do 6 tun. Zámečnické práce: - brány - ploty. Kovoobrábění.

Projekce: - elektrické zařízení. Komplexní služby v oblasti projekčních prací: - obor technického zabezpečení budov a návrhů distribuce elektrické energie.

Stolařství a truhlářství Unzeitig se sídlem v Šumperku se zabývá výrobou nábytku pro soukromé i komerční interiéry. Zaměřujeme se na zakázkovou výrobu vestavěného i samostatně stojícího nábytku. Vyrábíme z masivních tuzemských dřevin, dýhovaných i laminovaných desek, v kombinaci s kovem i sklem. Zakázková výroba nábytku: - kuchyně a vestavěné ...

Prodej: - jízdní kola - elektro - TV, pračky, ledničky, mrazáky, myčky, sporáky - krbová kamna - krbové vložky - koupelnový nábytek - ohřívače vody - RC modely - domácí potřeby - drogerie - školní potřeby - hračky - barvy, laky.