Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Stavíme na kvalitě, nabízíme kvalitní stavební materiál. Velkoobchod, maloobchod: - stavební materiály - stavební materiály pro suchou. výstavbu - komínové systémy - hrubé stavby - fasády - interiéry. Člen obchodního družstva BigMat.

Eshop TOPokno.com - prodej střešních oken. Dřevěná i plastová střešní okna.

Projektování staveb, projekční kancelář: - zaměření pozemku, geodet - projektování pozemních staveb.

Montáže, revize, opravy: - elektrická zařízení. Revize: - elektrické instalace bytů, domů, kanceláří, firem, škol, úřadů, - elektrických rozvodů výrobních hal a průmyslových zařízení - ručního nářadí a spotřebiče se šňůrovým přívodem - hromosvody. Elektromontáže, montáže, opravy: - elektroinstalace v bytech, rodinných domech - ...

Obkladačské práce: - obklady koupelen, WC - pokládka podlah. Zednické práce: - výstavba bytových jader - stavba plotů - zhotovení teras. Sádrokartonářské práce.

Prodej, distribuce, eshop: - svařovací technika - zahradní technika - čistící technika - nářadí.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek - interiéry: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -dveře vnitřní a vchodové -euro okna a dveře -bytové doplňky -schodiště -zahradní nábytek -ploty.

Výroba, dodávka: -montované rodinné domy -půdní vestavby -dřevěné střešní konstrukce -chaty, rekreační chatky, dřevostavby -dětská hřiště -celodřevěné interiérové schodiště -nábytek z lamina -Eurookna a balkonové dveře EURO. Nákup, prodej: -kulatina -řezivo-stolařské, stavební. Sušení řeziva Autodoprava

Služby: - servis plynových kotlů - uvedení nových kotlů do provozu - čištění průtokových ohřívačů.

Truhlářství Marek Jančík se zabývá zakázkovou výrobou nábytku především z velkoplošných materiálů jako jsou laminované dřevotřískové desky, dýhované dřevotřískové desky, MDF desky, laťovky, překližky atd. Truhlářství, zakázková výroba: - výroba nábytku na míru - výroba nábytku na zakázku - nábytek z velkoplošných materiálů - laminované ...

Výroba: - díly kolejových vozidel - stroje a zařízení. Konstrukční a projekční činnost pro papírenskou výrobu: - servis pro papírenské provozy - šroubení - armované hadice.

Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

AA interiér se zabývá prodejem a montáží interiérových dveří, kování, stavebních pouzder a plovoucích nebo vinylových podlah. Naší prioritou je individuální přístup ke každému zákazníkovi a prodej kvalitních výrobků s důrazem na zdraví a životní prostředí. Prodej a montáž: - dveře, zárubně, kování - stavební pozdra - podlahové krytiny - ...

Montáž, dodávka technologických celků: - dodávka a montáž potrubních rozvodů (tepla, vzduchu, vody, páry, chladiva) - rekonstrukce topných systémů - výrobních provozů, sídlištních kotelen - rekonstrukce kotelen - rekonstrukce venkovních potrubních rozvodů (UT a TUV - ISOPLUS) - tepelná izolace potrubních rozvodů - vodoinstalace, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - střešní krytiny - klempířské prvky. Práce: - klempířské, pokrývačské - zednické. Montáže: - hromosvody.

Stavební firma. Stavební činnost: - komplexní stavby - výstavby rodinných a bytových domů - pronájem stavebních zařízení.

Pobočka. Prodejní a konzultační středisko. Prodej, montáž, odborné poradenství: - plastová okna - plastové dveře - příslušenství k plastovým oknům: - parapet - interiérové žaluzie - rolety - sítě proti hmyzu. Sídlo firmy: - Polská 4, Česká Ves.

Firma pracuje v certifikovaném systému jakosti ISO 9001:2000 Výroba: - ocelové radiátory a příslušenství - pasti na hlodavce - pasti na zvěř a škodnou - zpracování plechů na CNC strojích - dělení plechů - tváření - svařování. Služby: - projekce a instalace v oboru plyn, voda, topení. Možnost poskytnutí náhradního plnění ...

Činnost: - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce.

Projektování, instalace, servis: - kamerové a zabezpečovací systémy. Služby: - IT outsourcing - IT audit - správa serverů a počítačových sítí - zabezpečení sítí - elektro revize.

Činnost: - sádrokartonářské práce - pokládka plovoucích podlah.

Stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - natěračské práce - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví, prodej: - konstrukční díly - ocelové konstrukce - tlakové a beztlaké nádrže - vany pro mořící, galvanické a jiné povrchové úpravy - dopravníky - kouřovody a potrubí pro vzduchotechniku - násypky a zásobníky - technologická zařízení z nerez materiálů.