Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nabízíme komplexní projekční a inženýrskou činnost v oboru pozemních a průmyslových staveb. Zpracování projektové dokumentace ve všech stupních (od studie až po prováděcí dokumentaci). Technický dozor stavebníka . Autorský dozor. Inženýrská činnost. Rozpočty. Pomoc při realizaci staveb včetně zajištění kolaudace.

Služby hodinového manžela. Hodinový manžel. Veškeré údržbářské práce na klíč: - pro domácnost: - montáž a demontáž nábytku, kuchyňských linek - upevnění polic, skříní - výměny vodovodních baterií, syfonů - drobné zednické práce - malování a tapetování - pokládání podlahových krytin - veškeré úklidové práce - ...

Práce: - klempířské, klempíř - pokrývačské, pokrývač - dodávky střech na klíč - rekonstrukce střech. Montáž: - střešní okna, hromosvody.

Prodej, e-shop: - kuchyňské spotřebiče - kotle - topení - umyvadla - vany - WC.

Prodej: - kotle, radiátory, krbová kamna, vybavení koupelen. Montáže: - ústřední topení, vodoinstalace, plynoinstalace - elektrické bidety - biokrby.

Výrobní a montážní společnost: - okna a dveře - hliníkové prosklené fasády - zimní zahrady - listovní a poštovní schránky.

Výroba a prodej dveří a zárubní - posuvné dveře - smrkové palubkové dveře bez povrchové úpravy vchodové, vnitřní i zárubně

Výroba, prodej: - vnitřní a venkovní parapetní desky - dveřní výplně. Prodej: - okenní sušáky na prádlo.

Provádění: - provádění staveb - výstavba a rekonstrukce budov - zateplování budov. Montáže: - ústřední vytápění - zdravoinstalace - vnitřní i venkovní odpady a kanalizace - vodoinstalace, plynofikace - klimatizační zařízení.

Tepelná čerpadla. Solární panely. Topení-voda-plyn.

Sanace, dekontaminace po požáru, nebezpečné látky a odpady. Demolice. Dezinsekce, dezinfekce, odstranění biotického zatížení. Nástřiky i protipožární, nátěry, injektáže, otryskávání Práce ve výškách horolezeckou technikou. Průzkum biotického zasažení.. Montáže, investorsko inženýrská činnost. Koordinátor BOZP ...

Výroba a prodej komínových nástavců.

Výroba, montáž: - dřevěné montované domky - dřevostavby.

VBD - výroba betonových dílců: - krby venkovní, prefabrikované - zahradní krby - krby na sele - doplňky krbů - betonové květináče - betonové kompostovníky.

Velkoobchod, maloobchod. DROGERIE: - vlasová kosmetika - tělová kosmetika - osobní hygiena - prací prášky - čistící prostředky - úklidové pomůcky - pomůcky do domácnosti - stáčená drogerie.

Vybavení interiérů prodejen. Kompletní služby v oblasti vybavení interiérů prodejen. Vybavení prodejen s food a non-food zbožím: - butiky, prodejny sportu, elektroniky, tabáku. Regály a regálové systémy, prodejní pulty, skleněné vitríny, police, reklamní stojany, POS, POP stojany, výrobky z plastu. Interiéry prodejen na klíč. Provádíme 3D ...

Prodej: -vápno, cement -omítkové směsi -lepidla. Prodej, míchání: -barvy - zelená úsporám.

Montážní, zámečnické a svářečské práce ve výškách i na zemi.

Stavební práce ve výškách. Pronájem lešení. Zateplování budov.

Velkoobchod, prodej: - ložiska všech typů a rozměrů - ložisková tělesa - klínové řemeny - gufera, hřídelová těsnění - spojovací materiál - řetězy.

Výroba tepelné energie: - výroba tepla - rozvod tepla - vodoinstalatérství - topenářství - plynoinstalace - zámečnické práce - vedení účetní a daňové evidence.

Provádění staveb a rekonstrukcí bytů, rodinných domů a dalších objektů. - komplexní výstavba zděných rodinných domů a dřevostaveb - stavby a rekonstrukce rodinných domů - výstavba půdních vestaveb - zateplení fasád a foukaná izolace - dřevostavba - sádrokartonová konstrukce - zemní a výkopové práce bagrem - elektroinstalace a ...

Pokrývačství, tesařství, klempířství-kompletní realizace střech.

Společnost KONEX ENERGY s.r.o. je stabilní tuzemská firma s desetiletou tradicí na trhu se solární technikou. Poskytujeme komplexní služby ve využívání sluneční energie k získávání tepla a elektrické energie. Realizace: - solární termické systémy - fotovoltaické systémy. Prodej: - sluneční kolektory - solární komponenty - fotovoltaické ...

Výroba: -nábytek na zakázku. Stolařství, stolař.