Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Prodej: - elektroinstalační materiál - videstudio EVIS.

Vyrábíme plastové bazény, jímky, septiky, žumpy, nádrže, jímky na dešťovou vodu. Bazény a jímky rozvážíme po celé ČR a SR.

Společnost ELMET TRADE se zabývá distribucí a prodejem ohřívací techniky značky Elektromet v České republice. Jedná se hlavně o kotle na tuhá paliva, bojlery, ohřívače vody, solární výměníky, akumulační nádoby, solární systémy, solární kolektory, automatické kotle či kotle na pelety.

Návrhy, projekty, realizace a servis: - elektroinstalace, zabezpečovací zařízení a kamerové systémy, domácí automatizace a inteligentní elektroinstalace.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Výstavba a rekonstrukce stavebních objektů, veškeré stavební práce, výstavba dřevostaveb a rodinné domy na klíč. Projekční práce. Stavební dozor.

Prodej: - laminátové, vinylové a dřevěné plovoucí podlahy - PVC, vinylové podlahy lepené, marmolea. Parkety. Interierové dveře Práce: - podlahářské - dodávka a montáž dveří.

Stolařství - výroba nábytku a dveří. Zakázková výroba: - veškerý nábytek - kuchyně na míru - kanceláře.

Pe Granit, s.r.o. je firmou z Jeseníku, která provádí profesionální kamenické a dlaždičské práce. Zajistí vám dodávku obrubníků, dlažebních i žulových kostek, odseků, krajníků, kamenných dlažeb či schodů a také mozaiek. Díky spolupráci s odborníky, architekty a zkušenými dělníky realizuje zakázky v Olomouci, Brně, Ostravě nebo Zlíně, ale také ...

Svět koupelen - Koupelnový svět. Prodej, e-shop: - vybavení koupelen - koupelnové doplňky - návrhy koupelen.

Zabýváme se: -zakázkovou výrobou z nerezi a oceli. Nabízíme: -broušení a leštení nerez materiálu -výrobu nástřešků, zábradlí, schodišť a oplocení budov.

Vyrábíme a dodáváme nízkoenergetické a pasivní dřevostavby na klíč, rodinné a průmyslové objekty, sádrokartony a podhledy. Realizujeme dřevostavby z unikátního systému K-KONTROL.

Autoservis pro automobily: - osobní - dodávkové - nákladní - tuzemské i zahraniční výroby. Truhlářství, sedlářství: - František Orság, tel.: 737704607, 585039503.

Výroba - čtyřhranné a kruhové potrubí do vzduchotechniky - atypické potrubí na zakázku - zámečnické a klempířské prvky.

Zednictví - rekonstrukce koupelen - elektroinstalační práce - zednické práce - vodoinstalatérské a topenářské práce.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - kancelářský nábytek.

Dodávka, montáž, prodej: - brány (jednokřídlové, dvoukřídlové, posuvné, samonosné) - vrata (sekční, výklopná, rolovací) - markýzy, předokenní rolety, žaluzie, stínící technika - sítě proti hmyzu na okna a dveře.

Prodej - keramické obklady a dlažby - stavební keramika.

Výroba konstrukčních systémů pro fotovoltaické elektrárny - hliníkové střešní konstrukce - pozemní ocelové a hliníkové konstrukce - solární panely - fotovoltaické měniče.

Pila. Výroba, prodej stavebního a truhlářského řeziva - sušení řeziva - pořez kulatiny. Provozovna pily Za Nádražím 579, 588 13 Polná

Vodo topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Zednické a štukatérské práce - opravy fasád - zateplování a rekonstrukce fasád.

Provádíme : -údržby nemovitostí pro majitele nemovitostí, bytová družstva -malířské, natěračské práce - úklidové práce. Zajišťujeme : - elektroinstalace údržba, opravy, nové rozvody, stavební dělníky, pomocné -stavební práce -oklepy omítek -sekání drážek, výkopy, ... Vše za bezkonkurenční ceny, rychle a kvalitně.

Prodej pravých přírodních kamenných dýh a folií ( monolitických kamenných velkoplošných obkladových plátů ) z proměněných hornin.

Hodinový manžel: - údržba bytu, domu, chaty, a ostatních objektů - stěhování nábytku - údržba a sekání zahrad - úklid sněhu - výroba pergol či přístřešků na auto - drobné opravy vodoinstalace - elektromontážní práce - malování - stavební práce.