Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Úklidová firma: -mytí oken a skleněných výloh -výškové čistící práce -praní a žehlení prádla. Prodej: -sanitární technika.

Architektonicko-stavební kancelář. Komplexní projektová činnost. Stavební projekce. Návrhy, projekty, design a zajištění dodávky interiérů.

Opravy, servis: - elektromotory - čerpadla oběhová, kalová - ruční nářadí. Možno i expresně do 24 hodin.

Dodávka - vestavné spotřebiče. Návrhy, výroba na zakázku, prodej, montáž: - kuchyňský nábytek na míru - kancelářský nábytek na míru - nábytek na míru (ordinace, penziony, obchody) - nábytek na míru pro soukromé byty, domy, penziony - nábytek na míru pro školy, tělocvičny. Vše včetně dopravy.

Truhlářství, podlahářství -Specializovaný maloobchod

Instalatérské, topenářské a plynařské práce, včetně dodávky materiálu, poradenství, návrhů a konzultací v oboru.

Inženýrské služby. Projekce - vodohospodářské stavby.

Velkoobchod, maloobchod: -řezací a brousící kotouče -brusné papíry a plátna, pásy, výseky -fíbrové kotouče -lamelové kotouče -drátěné kotouče -stopkové lamelové vějíře -brusné a leštící pasty -tvrdokovové rotační frézy -leštící kotouče, rouna.

Služby: -čištění a renovace studní a vrtů -po celém území ČR -s garancí kvalitní odborné práce -poradenský servi -individuální přístup.

Vodoinstalatérství, topenářství, plynařství.

Provádění staveb včetně oceňování a změn. Poradenská činnost ve stavebnictví a architektuře. Oceňování staveb. Stavební dozor.

Práce: - tesařské, pokrývačské, klempířské - montáž sádrokartonů - montáž střešních oken - stavba pergol.

Montáž, oprava, servis, revize: - hromosvody.

Stavební práce: - dřevěné parkety - bytové jádro - kuchyně - sádrokartonové konstrukce - malby a nátěry - obklady a dlažby - půdní vestavby - podlahy.

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Ubytovací služby -Realitní činnost -Hostinská činnost

Práce: - zámečnické - svářečské. Strojírenská výroba. Universální a atypické systémy. Portály včetně obložení. Ocelové konstrukce a montážní práce. Stavební a prefabrikační zařízení. Obchodní a zprostředkovatelská činnost. Vlastní doprava. Pálení Plazmou. Pálení Autogenem.

Revize, kontrola: -plynových a tlakových zařízení.

Prodej a realizace zateplení budov, opravy fasád, čištění řas, plísní a nečistot z fasád, odstranění graffiti, ochranné a antigraffiti nátěry. Mícháme probarvené omítky a barvy. Produkty pro čištění, sanace, fasádní nátěry KEIM, produkty KEIM, VISCO, BAUMIT, PROFI baustoffe, QUICK-MIX, TUBAG.

Výroba nábytku na zakázku: -kancelářský nábytek -kuchyně včetně spotřebičů -dětské pokoje -ložnice -okna, dveře -vestavěné skříně -schodiště -nábytek pro hotely, restaurace -zahradní altány.

Kompletní dodávky střech pro rodinné domy i průmyslové haly. Práce: - klempířské - tesařské - pokrývačské - hydroizolace a zateplení plochých střech.

Projekce, komplexní dodávky, servis: -systémy průmyslové televize CCTV -elektronické zabezpečovací systémy -elektronické požární systémy -přístupové a docházkové systémy -anténní a satelitní technika -slaboproudé a silnoproudé rozvody.

Zpracování kamene: - výroba pomníků ze žuly a pískovce - renovace starých pomníků - broušení terasa - sekání nápisů, zlacení, stříbření - obklady domů, schody, kuchyňské desky, parapety - prodej hřbitovních doplňků ( svítilny, vázy, urny, květináče, křížky ) - renovace starých památníků - výroba nových památníků.

Podlahářské práce včetně stěrkování podkladu: - prodej a pokládka vinylových podlah, PVC, zátěžových i bytových koberců - plovoucí podlahy.

Aplikace a prodej - termokeramické nátěrové hmoty ThermoShield k využití ve stavebnictví i strojírenství Prodej - trubkové sanitární a vytápěcí systémy JOHN-GUEST Půjčovna - čistící zařízení - průmyslové vysavače - výčepní zařízení s chlazením

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Dozorování pozemních staveb