Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Projekční a inženýrská činnost. Výstavba, stavby na klíč.

Výroba, dodávka, montáž, servis, prodej: - vrata (garážové, bránové) - stínící technika.

Elektroinstalační práce. Výroba: - elektrické zařízení. Zemní práce. Stavební práce. Protlaky.

Výroba, distribuce: - prahy bukové a dubové - smrkové lišty masivní - smrkové lišty napojované - bukové a smrkové podlahové lišty - bukové parkety - madla - plotovky.

Umělecké kovářství, zámečnictví, kovovýroba: - veškerý sortiment kovářských a zámečnických výrobků, od nejjednodušší kovovýroby, přes nerez, barevné kovy, až po vysoce odborné umělecké práce. Odborná montáž je samozřejmostí. - stavební zámečnictví, haly, ocelové konstrukce - výroba strojů a částí průmyslových výrobních linek - mříže, ploty, ...

Služby: -územní plány měst a obcí -urbanistické a architektonické studie -projekty staveb občanských i průmyslových -projekty inženýrských sítí -zajištění stavebního povolení -kopírování černobílé i barevné -stříhání, skládání a vazbu výkresů

Naše firma z Olomouce je na trhu od roku 1990 a nabízí komplexní klempířské a pokrývačské práce. Zabýváme se vším okolo střech. Provádíme montáž střešních krytin, výrobu a montáž klempířských prvků, realizace nových střech, provádíme opravy a rekonstrukce střech, osazení střešních oken a mnohem víc. Hlavním cílem je uspokojit každého zákazníka.

Řemeslo: - plynař, topenář, vodař Práce: - montáže plynových rozvodů - kompletní vodovodní instalace - topenářské práce.

Stavební a technický bazar POFI, prodej: - polykarbonát - stavební materiál - stavebniny - potřeby pro stavebnictví - potřeby pro řemesla - stavebniny. Otevírací doba: léto - po 8.30-16.30, út 8.30-16.00, st+čt 8.30-16.30, pá 8.30-16.00, so 9.00-11.00 zima - po-pá 8.30-16, so zavřeno.

Středisko Olomouc. Projekce, projektování: - dopravní - projektová a inženýrská organizace - geodetická činnost. Projektové práce v oborech železniční a silniční dopravy, pozemních staveb, městské a příměstské dopravy, sdělovací a zabezpečovací techniky. Sídlo: Dopravní projektování, spol. s r.o. Janáčkova 1194/12 702 00 Moravská ...

Specializovaný obchod - silikony - polykarbonáty - plastová okna - řezné kotouče - komisní prodej.

Stavebniny U tří koček v Moravském Berouně Vám poskytne dodávku stavebního materiálu a nářadí pro váš dům, stavbu i zahradu a to včetně sypkých směsí. Veškeré naše zboží Vám po domluvě dovezeme vlastní dopravou. Neustále rozšiřujeme náš sortiment, kde naleznete: - materiál pro hrubou stavbu - maltové směsi - dlažby a podlahy - betonové ...

Montáž - Topení-kotlíkové dotace - Tepelné čerpadla - Voda, odpady - Domovní rozvody plynu - Drobné stavební práce

Výroba, kovovýroba, projekce, montáž, export, prodej: - lehké ocelové haly Astron na míru - haly Astron na klíč - konstrukční systémy - průmyslové objekty - výrobní haly, sklady - zemědělské objekty, farmy - supermarkety, halové objekty, autosalony - sportovní haly, zimní stadiony - hangáry - nadzemní parkoviště - logistické haly.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Služby - montáž hromosvodů.

Oceňování nemovitostí, rozpočty stavebních prací, kontrola stavebních prací, znalecké posudky zdraví.

Stavební firma: - rodinné domy - haly betonové, ocelové - průmyslové stavby - stavební dozory - inženýrská činnost

Stavební firma: -veškeré stavební práce. Prodej: - zdící materiály - izolace - sádrokartony - zárubně. Doprava zboží na místo.

Prodej, e-shop - kotle, tepelná čerpadla, solární systémy.

Vodoinstalatérství, topenářství - vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Stavební zaměření stávajícího stavu bytů, rodinných a bytových domů, budov a objektů. Geodetické zaměření a prohlášení vlastníka při převodu družstevního vlastnictví na SVJ.

Řemeslo: - malíř - natěrač - drobné zednické úpravy.

Výroba, prodej: - drátěné pletivo z pozinkovaného drátu - drátěné pletivo potažené PVC. - poplastované (PVC) sloupky, vzpěry - branky, brány - svařované panely PVC, ZN - příslušenství ke stavbě oplocení - stavba oplocení na klíč ( RD, průmyslové areály, zahrady, silnice a dálnice, hospodářské usedlosti

Autojeřábnické práce. Autojeřáby AD 080 s nosností až 8 tun.

Stavební firma. Výstavba: -stavby - dopravní, inženýrské, vodní, ekologické. Práce: -demoliční, demolice -ekologická recyklace a ukládka stavební suti a odpadů. Autodoprava, stavební stroje, autoservis. Prodej antuky.