Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Zamečnictví Obábění kovů a plastů: - soustružení, frézování, svařování CO2, zámečnické práce. Sériová i kusová výroba.

Architektonický atelier: - stavební projekce - bytové a rodinné domy - průmyslové a občanské stavby - rekonstrukce památkově chráněných objektů - grafický design.

Výroba, prodej, montáž, servis: - plastové prvky do stavebnictví - plastová okna - plastové dveře - žaluzie, stínící technika - rolety - bezpečnostní kování - parapety - plastové sítě do oken proti hmyzu - zimní zahrady - plastové konstrukce - fasády z profilového systému DECEUNINCK - hliníková okna, dveře z profilu ALUPROF - garážová ...

Specialisté na přesné stavební práce pro stanice technické kontroly (STK). Strojní obrábění. Soustružení, frézování. Válcování závitů zapichovacím způsobem UPW 12, 5 x70. Broušení na kulato, délka 1000 průměr 300 mm Zámečnictví. Kovovýroba.

Stavební činnost: - údržba a rekonstrukce staveb - stavební práce - ochrana stavebních konstrukcí proti chemickým vlivům - pozemní stavitelství

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Velkoobchod a maloobchod Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Prodáváme stavební materiál, betonové výrobky, izolace, sádrokartony, hutní materiál, kamenivo, písky. Dopravu zajišťujeme auty s hydraulickou rukou.

Projekční a inženýrská činnost. Průkazy energatické náročnosti budov. Energetické hodnocení pro dotační program Nová zelená úsporám.

Elektroservis. Nové domovní a průmyslové elektroinstalace a jejich opravy. Opravy veřejného osvětlení, rozhlasů. Montáže a opravy tv, sat. rozvodů, Kamerové systémy. Auto elektrika - opravy startérů a alternátorů, montáže moto alarmů, opravy auto elektriky

Stavební práce: - kompletní řešení stavby - občanská a bytová výstavba - adaptace a opravy - nové fasády a zateplení - opravy a rekonstrukce fasád - dodávka všech stavebních řemesel.

Vodoinstalatérství, topenářství - vodoinstalatérské a topenářské práce - vodo topo - montáž topení, radiátorů, kotlů - rozvody vody.

Elektromontáže, údržba, opravy, revize - člen koncernu EMONTAS, s.r.o.

Prodej stavebního materiálu - izolace - sádrokartony - stropní podhledy - stavební chemie - OSB desky - betonové výrobky.

Projektování, výstavba a provozování FVE - fotovoltaické elektrárny Chválkovice.

Distributor firmy Sulko s.r.o. - okna: plastová, hliníková, dřevěná - dveře: plastové, hliníkové dveře, dřevěné dveře - stínící technika: interiér, exteriér - speciální produkty: - zimní zahrady - fasádní systémy - střešní světlíky - vnitřní konstrukce - protipožární systémy

Opravy, servis, prodej, výkup: - vysokozdvižné vozíky Servis: - manipulační technika. Prodej: - náhradní díly. Provádění přestavby na plyn. Revize plynu a technické kontroly.

Pilařská výroba, prodej - stavební řezivo - krovy, trámy, hranoly, fošny, latě, prkna.

Projektová kancelář - projektová dokumentace - projekty rodinných, bytových domů a občanských staveb - inženýrská činnost.

Tesařské práce. Stavebně - truhlářské práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Kompletní střechy na klíč.

Servis a opravy : - autorizovaný servis vozidel značky MAN - pozáruční servis DAF, VOLVO, RENAULT, SCANIA, MERCEDES, IVECO - servis přívěsů a návěsů všech značek - servis dodávek - měření EMISÍ, příprava na STK, cejchování tachografů - opravy převodových skříní ZF a EATON - zámečnické a klempířské práce - diagnostika brzd - servis WABCO, ...

Prodej, montáž: - žaluzie - venkovní rolety - okenní sítě - markýzy - montáž interiérové dveře Sapeli, Masonite, Porta, Dre.

Vývoj, výroba a prodej: - ocelové kontejnery - speciální výměnné nástavby na nákladní automobily - ocelové konstrukce. Pilařská výroba: - prodej stavebního řeziva - prodej truhlářského řeziva po dohodě.

Máte stavební firmu a hledáte dodavatele kvalitních stavebních materiálů? Stavíte, rekonstruujete a sháníte materiál? Akciová společnost Cement Hranice patří od roku 2004 k předním výrobcům kvalitních cementů, suchých omítkových směsí a dalších pojiv na území České republiky. Jako člen italského koncernu Buzzi Unicem se současně řadí ke světové ...

Prodej, e-shop: - drogistické zboží - úklidové, čistící prostředky - dezinfekční přípravky - barvy, laky - malířské potřeby - autokosmetika - substráty - agrochemikálie - maziva, oleje.