Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej: - podlahové krytiny - koberce - interiérové dveře. Služby: - pokládka podlah - montáž dveří.

Prodej: - stavebniny - zdící materiály - tepelné izolace - stavební chemie - nátěrové hmoty - komínové systémy - truhlářské materiály - krbová kamna - elektrické ruční nářadí - zahradní nářadí - spojovací materiál - rašelina, mulčovací kůra.

Projekce, realizace: - fotovoltaických elektráren - fotovoltaických systémů.

Práce: - lakýrnické - nátěry ocelových konstrukcí.

Obchodní činnost, distribuce, dovoz: - přímý dovozce baterií, baterie GP - elektromateriál - distributor - svítilny GP, Ben Light, Sonca, Daymoon - dovozce - nabíječe a zdroje, konektory, prodlužovací přívody, spojky a zásuvky, koaxiální kabely a vodiče, flexo šňůry, multimetry, časovače, zkoušečky, účastnické a propojovací ...

Malířské práce zejména v interiérech – byty, kanceláře, haly. Běžné i dekorativní malby.

Stavební práce: - opravy, rekonstrukce mostů a komunikací - výstavba chodníků, parkovišť - výstavba, rekonstrukce inženýrských sítí - rekonstrukce, výstavba budov. Zemní práce: - výkopové práce - čištění rybníků. Autodoprava: - přeprava sypkých materiálů.

Výroba, prodej, montáž: - skluzavky, houpačky, dřevěné stavby, dětské sestavy (hřiště), hrací sestavy pro veřejnost, privátní dětská hřiště - prodej nástrojů pro obrábění kovů.

Poradenství ve stavebnictví. Projekce: - stavební.

Zpracování kamene a jeho restaurování Umělecké kovářství a restaurování kovu

Prodej a montáž: - vodovodních baterií - čerpadel a kotlů - komínového nářadí a kouřovodů - plyn a tuhá paliva - odpadní systém - fitinky černé, mosazné a pozinkované - materiál kotvící a spojovací - koupelnového vybavení, návrhy koupelen - kosmetika a drogerie - bazénové doplňky a chemie. - zahradní nářadí.

Stavební společnost, stavby na klíč. Prodej: - stavebniny - pohonné hmoty. Nákup, prodej, zpracování: - bukové řezivo, hranoly.

APráce: - kovovýroba - kovoobrábění, vodorovné vyvrtávání na W9A Řemeslnické práce: - zámečnické.

Prodej, montáž: - plastová okna - plastové dveře. Pobočka: - Mohelnice - Mírov

Montáž: - všechny druhy střešních krytin - hydroizolace plochých střech - zateplování plochých střech - střešní okna a vikýře.

Zpracování kamene, výroba: - hřbitovní pomníky - dlažby, obklady - kuchyňské pracovní desky - parapety, stoly - bytové doplňky z přírodního kamene - schody.

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské - výškové práce - rizikové kácení dřevin

Prodej, montáž, servis: - solární systémy - tepelná čerpadla - kotle na pevná paliva.

Prodej, montáž: - bazény - zastřešení - vířivé vany - bazénové příslušenství - infrasauny - čističky, jímky. Sídlo: - Zbraslavská 55, Praha 5 - Malá Chuchle.

Zemní práce a úpravy terénů. Autodoprava sypkých materiálů. Prodej štěrku, uložení zemin.

Stavební firma. Práce: - stavební - výstavba budov - rekonstrukce budov. Služby: - vyklízení nemovitostí, bytů, rodinných domů.

Práce: - sádrokartonářské - foukané izolace - malířské, natěračské práce - zednické - tesařské.

Výroba, montáž: - příhradové vazníky se styčníkovou deskou. Práce: - pokrývačské - klempířské. Pila: - pořez kulatiny - stavební řezivo - truhlářské řezivo.

Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla.