Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Stavební firma: - realizace staveb - rekonstrukce budov - zateplování - fasády - obklady, dlažby - čištění fasád, betonů - výškové práce. Velkoobchod, maloobchod: - stavebniny - omítky, malty.

Truhlářství, podlahářství -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Zámečnictví, nástrojářství

Prodej, maloobchod: -stavebniny -zdící materiály cihly pálené -překlady -komíny -stavební chemie -betonové a plastové výrobky -střešní krytiny.

Realizace staveb, jejich změn a odstraňování. - zateplení fasád - výstavba objektů - rekonstrukce objektů.

Stavební činnost: - rekonstrukce bytového jádra, bytů, koupelny - zateplení fasád - pokládka dlažeb a obkladů - zednické práce - výstavba rodinných domů na klíč.

Činnost: - stavební činnost, výstavba - rekonstrukce - inženýrská činnost - developerské služby

Výroba, prodej a montáž - plastová okna, dveře a zimní zahrady.

Stavby a rekonstrukce Rekonstrukce bytových jader a interiérů. Práce: - zednické - sádrokartonářské - obkladačské - malířské - podkládka plovoucích podlah - zateplování.

Služby: - elektroinstalace - servis veřejného osvětlení - budování nové sítě veřejného osvětlení - kabelový servis

Řemesla, služby: - stavby nových střech i rekonstrukce stávajících - klempíř - pokrývač - tesař

-Velkoobchod -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Zprostředkování obchodu Zámečnictví, nástrojářství

Stavební činnost: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - bytová výstavba - rekonstrukce a modernizace. Obchodní činnost: - činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců - zprostředkování obchodu a služeb .

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Výstavba a provoz malých vodních elektráren.

Rekonstrukce bytů, výstavby bytových jader a rekonstrukce rodinných domů.

Prodej, dodávka: - trubní systémy, vodovodní, kanalizační potrubí a tvarovky z tvárné litiny s polyuretanovou vystýlkou pro vodohospodářské stavby (zastoupení firmy vonRoll hydro) - technologie a přístroje pro vyhledávání poruch a water management (pro detekci úniků vody a pro vodní management), zastoupení firem WAGAMET a Halma Water ...

Výroba, prodej: - nábytek na míru - vestavěné skříně.

Služby: - stavební projekce - architektura

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - kancelářské budovy, sklady, sportoviště - dřevostavby - rekonstrukce - stavební projekce Půjčovna: - stavební stroje a mechanizace

Optimalizace a řízení spotřeby elektrické energie - instalace systému pro optimalizaci elektrické energie. Elektroinstalace, elektroinstalační práce - montáž rozvodů, počítačové a telefonní sítě, kamerové, audio a video systémy.