Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Řemeslnické práce pro domácnost - elektromontáže a opravy - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - montáž nábytku - drobné zámečnické práce.

Geodetické práce - zaměření, vytyčení hranic pozemků - geometrické plány.

Zednictví, tesařství - výstavba rodinných domů - sádrokartonářské práce - zednické práce - zateplení fasád - bourací práce - tesařské práce.

Realizace střech - klempířské práce - pokrývačské a tesařské práce. Foukaná izolace - izolování stropů, střech a staveb. Sanace zdiva - vysoušení. Kontejnerová nákladní doprava - odvoz suti, zeminy - dovoz písku, štěrku.

Stavební a tesařské práce - stavby, opravy a rekonstrukce střech - stavba a montáž lešení - altány, pergoly, přístřešky.

- prodej stavebních materiálů - prodej písků a kameniva - vnitrostátní kamionová doprava - vytěžování sklápěcích vozidel - zajištění stavebních strojů a techniky - stavební činnost - nákladní doprava

Výstavba a rekonstrukce střech: - nátěry střech - montáž střešních oken - podbití střech - výroba pergol, zahradních domků. - kácení stromků.

Obchodní činnost - zemědělské stroje Zámečnictví Servis - STK traktorů Zemědělské služby

Zakázková výroba. Stoly, židle, bary, okna, dveře, obklady, skříně, postele, linky, schodiště, pergoly, ploty, terasy atd...

Činnost: - stavební projekce - kompletní stavební činnost - rekonstrukce bytů, domů

Výroba, prodej: - elektrické nářadí - ruční nářadí - svářecí technika - dílenská chemie - příslušenství.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů, bytů - výstavba průmyslových hal - rekonstrukce budov Projekční činnost.

Stavebniny: - zdící materiály - obklady, dlažba - izolační materiály - sádrokartony

Výroba, kovovýroba, montáž, servis: - technické vybavení pro zvony - elektrické pohony zvonů, lineární motory - zvonkohry, konstrukce zvonkoher, ozvučení - zvonové stolice a repase zvonových stolic - konstrukce pro zvony - srdce zvonů - vše pro historické zvony - zvony pro kapličky a zvonice - věžní hodiny - hodinové ...

Výstavba, rekonstrukce, opravy: -plynovody a domovní přípojky. Držitel certifikátu systému řízení jakosti dle EN ISO 9001:2000, BS EN ISO 9001:2000, DIN EN ISO 9001:2000, ČSN EN ISO 9001:2001 .

Zasklívání lodžií a balkónů. Výroba a montáž: - ocelové a hliníkové zábradlí na panelové domy. Výškové práce. Nátěry střech a fasád.

Činnost pojišťovacího zprostředkovatele Stavební činnost: - vodoinstalace - stavebnictví - elektroinstalace - opravy rekonstrukce domů - výstavby domů - domy na klíč - obklady - venkovní dlažby - oplocení - stavební dozor - zakládání staveb.

Elektromontážní práce: - instalace, servis veřejného osvětlení. - realizace, revize přípojek NN - pronájem vysokozdvižné plošiny - výroba a montáž vánoční výzdoby - montáž a servis místního rozhlasu.

Tesařské práce Střešní krytiny Okapové systémy Střešní doplňky Střešní okna Střešní fólie

Společnost TIP DaS s.r.o. je unikátní na trhu dřevostaveb.

Humanizace prostředí zdravotnických, sociálních a jiných zařízení

Výroba a montáž ocelových konstrukcí Montáž strojního zařízení Potrubářské a svářecké práce

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna.

Velkoobchod, maloobchod - regionální zastoupení firem Tollens, Stachema Kolín, Baumit, Remmers, OIKOS. Míchací a pigmentovací zařízení: - tónování a míchání Vámi vybraných odstínů fasádních barev a omítek na počkání i dle dodaných vzorkovnic. Čištění a nátěry fasád, malby interiérů, dekorativní techniky, tapetování, odstraňování ...