Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Stavebně truhlářská výroba. Kompletní realizace interiérů. Výroba, prodej: - interiérové dveře a zárubně. Dýhování plošných materiálů a sesazování dýhy.

Čištění, opravy studní. Kopání studní. Rekonstrukce a opravy starých studní. Zaměření vodních zdrojů.

Vodoinstalatérství, topenářství Prodej, dodávka, montáž: - solární systémy, panely a sety - plynové kotle, akumulační nádrže, tepelná čerpadla, rekuperace, regulace, podlahové topení. Výměny kotlů na tuhá paliva z kotlíkové dotace.

Specializovaná prodejna barev a laků: - malířské a natěračské potřeby - tónování odstínů barev i omítek pro exteriér a interiér - stavební chemie - míchání autolaků a prodej autokosmetiky - plnění sprejů.

Výroba a dodávka: - městské mobiliáře - pergoly - dřevěné prvky - lavičky. Výroba a dodávka: - ploty.

Firma TOPMONT se specializuje na sádrokartonové systémy včetně montáže. Další činností naší firmy je zateplování fasád domů, stropní podhledy, pokládka plovoucích podlah a také elektromontáže. Naši odbornou práci poskytujeme všem v Olomouci a okolí. Montáže: - sádrokartonové systémy, sádrokarton (suché stavby), příčky, stropy KNAUF, RIGIPS ...

Výroba, montáž: - nízkoenergetické sruby, srubové domy, srubové chaty, roubenky - kompletní dodávky atypických dřevěných staveb na klíč, víkendové chaty, dřevostavby a terasové systémy Twinson.

Kamenictví, kamenické práce. Vyrábíme pomníky, schody a parapety z kamene.

Nabízím výrobu okrasných kovaných plotů, branek, vrat, zábradlí, krbů, krbového nářadí a košů a jiných kovaných doplňků.

Pila, pilařská výroba. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební dřevo: -hranoly, střešní latě, prkna, krovy -sušené stolařské řezivo -palubky -palivové dřevo. Stolárna.

Projekce, dodávka, realizace: - železobetonové konstrukce typové i atypické v malém i velkém rozsahu - haly, sklady, sportovní a výrobní haly, zábavní centra, hypermarkety, vícepodlažní školní a nemocniční pavilony, hotely, hromadné garáže.

Prodej, eshop: - topení, ohřívače vody - bojlery - krby - krbová kamna - solární systémy - radiátory - vodárny - čerpadla - koupelny - kuchyně - sporáky - nářadí.

Instalace, servis, opravy: - tepelná čerpadla - solární systémy - rekuperační jednotky - inteligentní elektroinstalace.

Sitech Provádíme kompletní servis oken a dveří. Opravy a renovace dřevěných Euro–oken, plastových oken a střešních oken Velux. Dodáváme a montujeme horizontální žaluzie, předokenní rolety, sítě proti hmyzu, textilní roletky, vertikální žaluzie, plisé a jiné doplňky.

RKOkna - dřevěná okna a dveře. Výroba, montáž, komlexní dodávka: - dřevěná okna (eurookna) a dveře - euro 68/78 softline - zimní zahrady - garážová vrata - parapety - žaluzie - rolety a sítě.

Nabízíme pokrývačské, izolatérské, klempířské práce a montáž střešních oken (Dakea, Fakro, Roto, Velux). Provádíme odbornou pokládku střešních krytin (Rukki, Satjam, Bramac, Mediterran, KM Beta, Tondach) a podstřešních folií (Jutadach, Dörken, Tyvek).

Výroba, distribuce, eshop: - vodovodní baterie Raf všechny typy.

Stavební činnost: - bytová výstavba - průmyslová výstavba - zateplování budov - sanace lodžií - izolace střech - půdní vestavby s použitím sádrokartonu - výstavba sedlových střech.

Kovo zámečnictví Stavební zámečnictví, zakázková výroba - vstupy, výlohy, školní zařízení a další.

Elektromontáže, elektroinstalace, inteligentní elektroinstalace, klimatizace, tepelná čerpadla, podlahové topení, slaboproud, svítidla, centrální vysavače.

Prodej stavebních materiálů souvisejících s výstavbou a rekonstrukcí rodinných domů včetně instalaci vody a topení, dále pak prodej vodo-instalatérských a topenářských materiálů a zařizovacích předmětů renomovaných značek.

Stavební firma: - pozemní stavby - inženýrské stavby.

Prodej, oprava, servis, leasing: -stavební stroje -nakladače ATLAS, NOVOTNÝ -rýpadla YANMAR -hutnící technika Mikasa -ponorné vibrátory -vybrační latě -kompresory -míchačky -manipulační technika -přepravní vozíky -vysoušeče -vyhřívací agregáty -elektrocentrály. Výkup, prodej, bazar: -použité stroje. Půjčovna: ...

Práce: - obkladačské práce - pokládání dlažby - obkládání stěn - rekonstrukce koupelen, teras - obezdívka van a závěsných WC - zednické práce - hydroizolace.

Klempířské, pokrývačské práce: - pro rodinné domy, pergoly, zahradní domky a další - zajistíme zpracování cenové nabídky, a také vám dokážeme poradit s nejvhodnějším řešením vaší nové střechy - možnost realizace včetně dodání materiálů.