Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Stavební a nábytkové stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - nábytek na míru - kancelářský nábytek - šatní a vestavěné skříně - ložnice - dětské pokoje - designový nábytek - jídelní stoly - dveře - pergoly a zahradní domky - schody.

Firma LB 2000, s.r.o. se zabývá návrhy a realizací inženýrských staveb. Inženýrské stavby: - kanalizace - vodovody - železobetonové konstrukce - plynovody - dopravní stavby.

Malířské a natěračské práce: - malování bytových i nebytových prostor - natírání oken dveří, fasád a střech.

Společnost AMS-intes, s.r.o. působí v oboru kovoobrábění a zámečnictví. Zaměřujeme se na výrobu ozubených kol, dále provádíme servis, údržbu a opravy pracovních strojů. Naše nabídka služeb je široká, zahrnuje také opravy a revize elektrozařízení nebo revize elektrických spotřebičů. Zabýváme se také vývojem a výrobou strojního zařízení. Pro naše ...

Nabízí elektroinstalaci do 1000V, montáž kamerových systémů a domovních telefonů.

Plastové prosvětlovací desky na zastřešení pergol, přístřešků, světlíků, ramp, bazénů, ocelových hal, atd. Zahradní program: - skleníky - zahradní domky - vchodové stříšky - kompostéry - zahradní obrubníky Sortiment: - polykarbonát - desky komůrkové, trapézové, ploché, vlnité - plexisklo - sklolaminát - PETG - plastové okapy

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Překladatelská a tlumočnická činnost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky ...

Maloobchod: potřeby pro truhláře, nábytkáře, stavebníky a kutily.

Průmyslové čištění - čištění studní, bazénů.

Velkoobchod, maloobchod: - vodo, topo, plyn, koupelny. Sídlo: Medlov 247, Uničov, 783 91. Tel.: 585054447.

Činnost: - zedník, zednictví - rekonstrukce - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonářské práce - obklady, dlažby

Kominictví, kominické práce, kominík - vložkování, revize, měření spalin - výstavba kovových fasádních vícevrstvých komínů.

Stavebniny U nádraží Prodej: - stavebniny, stavební materiál - pevná paliva - uhlí.

Výroba: - oplocení na klíč. Prodej pletiva, sloupků a příslušenství. Zemní práce minirypadlem. Zámečnické práce.

Stavební práce: - rodinné domy včetně inženýrských sítí - stavby na klíč - inženýrské sítě - fasády - rodinné domy na klíč - rekonstrukce objektů - zateplení objektů.

Stavební firma: - výstavba rodinných a bytových domů, rekonstrukce, výkopové a zemní práce - autopůjčovna - realitní kancelář

Český výrobce zastřešení bazénů, teras a vířivých van. realizujeme tyto zastřešení: - nízká zastřešení - vysoká zastřešení - jednokolejnicová - bezkolejnicová - extra zesílené profily - s kolejnicemi AluDesk - zastřešení vířivých van - ekonomicky výhodná zastřešení.

Prodej elektroinstalačního materiálu.

Výroba, velkoobchod, prodej: - stavební a nátěrové hmoty - ochranné vrstvy, barvy, laky, lepidla, tmely. Výroba, dodávka, aplikace: - těžké antikorozní nátěrové systémy - polyuretanové, syntetické, epoxidové Výroba: - ROKOFINAL - tmel pro finální úpravu sádrokartonu Maloobchod, prodej: - barvy, laky, lepidla - malířské ...

Výroba: -mobilní porobetonové stavby PRAKTIK -plynové stanice CNG -pórobetonové stavby pro plynárenství. Kovovýroba, zámečnické práce, umělecké kovářství. Autodoprava IVECO valník bez plachty.

Prodej, půjčovna - pojízdná lešení včetně postavení.

Zámečnická výroba: -ocelové konstrukce -vrata -brány -automatické dveře -rychloběžná vrata -závory -markýzy -ocelové zárubně. Hliníkový program YAWAL: -fasádní systém -zimní zahrady -výlohy -dveře -dělící stěny.