Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
elektroinstalace, hhromosvody, podlahové vytápění, revize, poradenství

Kovovýroba Stavební práce: - zednictví - kovářství - zámečnictví.

Tesařství. Klempířství. Pokrývačství.

Výroba, montáž: - řízená ventilace i rekuperace - rekuperační větrání a vysoušení obytných místností

Nabídka domovních instalatérských prací. Montáž topení, plynoinstalatérské práce.Opravy a výměny.

Zakázková výroba: - bytový nábytek - kancelářský nábytek - nábytek na klíč - kuchyňské linky.

-Truhlářství, výroba a montáž nábytku -Prodej frézované kulatiny -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod

Znalecké posudky na stavební činnost. Projekce - bytové a občanské stavby.

Činnost: - elektroinstalace - revize - projekce elektroinstalací - projektování fotovoltaických elektráren, zařízení - Facility management (správa a údržba budov) - fotovoltaika - inteligentní budovy

Zámečnické práce: - vrata, dveře - kovokontrukce - zábradlí - mříže.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - průmyslové areály a stavby - rekonstrukce a revitalizace panelových domů - zemní práce - sádrokartonové konstrukce - zateplování fasád - průmyslové podlahy.

Chlapi v akci - Hodinový manžel. Práce: - drobné i větší řemeslné práce, stavební a údržbové - v domácnosti, kanceláři, či ve firmě - autodoprava, stěhování.

Studnař, studnařské práce: -studny kopané, vrtané, ražené -čištění, hloubení, regenerace studní. Montáž, dodávka, revize: -čerpadla ponorná i kalová -domácí vodárny -rozvody vodoinstalací v RD -rozvody el. instalací v RD -rekonstrukce bytových jader.

Montáž: - suché stavby - zateplovací systémy.

Geodetické práce: -zaměřování domků -dělení pozemků -věcná břemena -zaměření inženýrských sítí -vytyčování hranic pozemků -polohopisné a výškopisné plány.

Výroba, montáž: - dřevěné zimní zahrady. Dodávka, montáž: - okna, dveře - požární odvětrání únikových cest.

Firma JKT Okna Olomouc, s.r.o. vám zajistí dodávku a montáž kvalitních bezpečnostních a protipožárních dveří značky Securido, které jsou vhodné nejen do bytu, ale také do kanceláře a paneláku. Nechte si poradit od odborníků z Olomouce a Prostějova jaké dveře budou ty nejvhodnější právě pro vás. Dveře Securido mají evropský certifikát, slouží ...

Elektroinstalační práce. Veřejné osvětlení.

Technicko-obchodní společnost: - čerpadla a armatury - náhradní díly - kompresory, dmychadla, ventilátory - vodokružné vývěvy a kompresory - ponorná míchadla - hutní materiál - sanitární technika.

Izolatérství - stříkaná izolace, pěnová izolace, stříkaná pěnová izolace

Práce: - Stavba RD, obkladačské práce, zednické práce, celková rekounstrukce koupelen, rekonstrukce domů a bytů, zateplování fasád.

Stavební a obchodní společnost: - zateplování, sanace, - rekonstrukce domů, historických objektů, - půdní vestavby, - průmyslové stavby, - stavby na klíč, - kompletní dokončovací práce.

Zabezpečení bytů - (prodej a montáž vchodových bezpečnostních a protipožárních dveří, zámků, kování, zámky proti zabouchnutí).