Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Prodej, eshop: - koupelnový nábytek - vany - vanové zástěny - sprchové kouty - sifony - kopelnové doplňky - vodovodní baterie.

Výroba a prodej PVC závěsů: - PVC závěsy - průmyslové závěsy - PVC pruhové závěsy - předělení prostoru - výkyvné dveře - svařovací závěs - svařovací zástěny - svařovací box - polykarbonát. Výroba lesních strojů: - odvětvovací stroje - lanové systémy.

Vodoinstalatérské práce: -voda-topení-plyn -tepelná čerpadla -solární zařízení -dotační program: kotlíkové dotace, zelená úsporám

Alfaprojekt Olomouc, a.s. Projekty, projekce, inženýrská činnost. Inženýrsko-projektová firma. Služby: -inženýrská činnost -projednání dokumentace s dotčenými orgány (vyřízování územního rozhodnutí a stavebního povolení) -přípravná dokumentace a studie -dokumentace k územnímu řízení -dokumentace ke stavebnímu řízení ...

Prodej, montáž: - podlahy, podlahové krytiny - PVC, linolea, dřevěné, vinylové, laminátové podlahy - interiérové dveře a zárubně Řemesla, služby - podlahářské práce

Zemní a výkopové práce. Stavba a oprava komunikací. Likvidace nebezpečných dřevin.

Podlahy, sádrokartony, malby, dodávka a montáž dveří a zárubní, rekonstrukce interiérů.

Inženýrská činnost ve stavebnictví: - technické dozory staveb - administrace zadávacích řízení dle ZZVZ pro veřejné zadavatele.

Kominictví, čištění spalinových cest, zprávy dle NV. 91/2010, revize spalinových cest, vložkování komínů.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Projektování elektrických zařízení

Služby - Pronájem plošin. Výškové práce z plošiny. Ořezy a rizikové kácení stromů. Opravy střech. Opravy žlabů, rýn. Čištění střech a fasád a aplikace proti mechům a plísním. Nátěry střech a jiné výškové práce.

Dodavatelský inženýring. - realizace staveb - projektování staveb - stavební dozory - průmyslové stavby.

Projektová činnost ve výstavbě, zpracování PENB.

Zabezpečovací a kamerové systémy. Počítačové sitě, svařování a výstavba optických sítí.

Architektonický ateliér. Projekce: -pozemní stavby -interiéry.

Práce: - vodo, topo, plyn - rekonstrukce rozvodů v panelových a rodinných domech - komplexní služby.

Projektová činnost - pozemní stavby. Inženýrská činnost - vyřízení ÚR, ÚS, SP, ohlášení stavby. Vedení realizace staveb. Technický dozor investora.

Práce: - pokrývačství - klempířství - tesařství - izolace - rekonstrukce - novostavby.

Provádíme dodávku a montáž plynových kotlů radiátorů a podlahového vytápění. Provádíme rozvody vody, odpadů a plynu v RD, BD a firmách, výstavbu plynovodů a přípojek vč. revizí a projektové dokumentace. Prodloužení plynovodních a vodovodních řádů. Dále nabízíme dodávku a montáž protipožárních hadic k plynovým sporákům a dodatečné utěsňování ...

Velkoobchod, maloobchod i se závozem v Olomouci: - strojní díly - upínací nářadí - ruční nářadí - elektrické a pneumatické nařadí - svařovací technika - hydraulika - spojovací materiál - obalové materiály.

Lité anhydritové a cementové podlahy. Čerpání litých směsí.

Inženýrská činnost: - předprojektová příprava - projektové práce - zajišťování správních rozhodnutí - řízení staveb a technický dozor investora - realizace staveb - technické poradenství. Realitní činnost: - zprostředkování prodeje nemovitostí - bezplatný právní servis. Zajištění financování.

Vývoj, výroba a distribuce: - souprav pro regulaci nesoučasného vytápění - vytápění ovládané prostřednictvím internetu.

Stavební činnost: - stavby na klíč - opravy a rekonstrukce - fasády, zateplení fasád, obklady, dlažby - inženýrská činnost ve výstavbě - stavby rodinných domů na klíč.