Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Provozování, údržba, servis: -tepelná zařízení v Uničově a Lutíně -tepelná zařízení v Moravské Třebové, Budišov nad Budišovkou, Šternberk.

Stavby: -plynové a olejové kotelny na klíč -teplovodní a horkovodní předávací stanice -venkovní, vnitřní rozvody plynu -vodovody, teplovody, kanalizace -půdní a střešních nástavby, stavba bytů, průmyslových staveb -slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace -měřící a regulační technika tepla, teplé vody, regulačních stanic ...

Kancelářská klimatizace, vzduchotechnika. Dodávky, montáže, prodej, servis, oprava: -vzduchotechnická a klimatizační zařízení včetně řídících systémů MaR.

Tesařství : - realizace střešních konstrukcí - rekonstrukce historických krovů - stropy a podlahy - pergoly, altány, terasy - stání pro auta - obkládání dřevěnými palubkami - bednění schodišť.

Montáže, rekonstrukce a opravy: - stroje pro průmysl. Montáž: - ocelové konstrukce a haly.

Výroba: - protipožární nátěry - tepelné izolace.

Bezfóliové tónování autoskel Pískování: - skla - zrcadla - nábytkové sklo - výplně dveří - dekorativní sklo - lodžie - reklamní předměty ze skla a keramiky - různé součástí a doplňky interiérů a exteriérů - portréty - různé umělecké motivy i dle předlohy a požadavku zákazníka.

Realizace pozemních staveb na klíč: - projektová příprava - inženýrská činnost - prodejní a skladové haly - rekonstrukce historických budov. Stavební kamenická výroba z přírodního kamene: - neopracované kamenné desky - dlažby, obklady, schodiště, parapety - krby - kuchyňské desky a pulty.

Firma DIONE se sídlem v Olomouci je odborníkem v oblasti pokládky a renovace podlah. Svým zákazníkům zajistíme kompletní servis od prodeje a pokládky podlahové krytiny, odborného poradenství, cenové nabídky a také záručního i pozáručního servisu. Vyberete si u nás dřevěné, vinylové, korkové, plovoucí, PUR lité i epoxidové podlahy. Jaké služby ...

Provádí: -vložkování nádrží plastem i ocelí -signalizace netěsností -revize nádrží a jímek -likvidace odpadů -likvidace ekologických zátěží -zámečnické práce. Dodávka, montáž: -kompletní technologické vybavení čerpacích stanic. Autodoprava.

SELM MORAVA s.r.o. Šternberk Velkoobchod: - voda, topení, plyn - sanitární keramika Jika, Ideál Standart - vany - plechové, plastové Kaldewei, Teiko Wagnerplast - sprchové kouty, izolace potrubí - plastové rozvody - radiátory Radik, Litina, ŽDB - vodovodní, termostatické baterie - fitinky černé, pozink mosaz - odpadové ...

Písmomalířské práce. Malířské práce. Lakýrnické práce.

Velkoobchod, maloobchod: -vytápění -čerpací technika Grundfos -teplovodní oběhová čerpadla -teplovodní kotle -expanzomaty -ohřívače Tatramat -radiátory -měřící a regulační prvky -hadice, čerpadla -domácí vodárny -drobné armatury.

Elektromontážní práce: - opravy a údržba zařízení do 22 kV - montáže v prostředí SNV - rekonstrukce v objektech - revizní činnost - montáž hromosvodů - rozvaděče - práce montážní plošinou - projekce.

Dodávka, montáž, servis: - plastová okna a dveře - dřevěná eurookna a dveře - hliníková okna a dveře - prosklené fasády - zimní zahrady - garážová vrata - eurodveře, eurookna - interiérové dveře - zasklení lodžií, balkonů K oknům nabízíme okenní doplňky: - parapetní desky, vnitřní parapety, venkovní parapety - vnitřní žaluzie - ...

Maloobchod, prodej: - vodoinstalační materiál - vodoměry - umyvadla, klozety, vany - vodovodní baterie pákové i standardní - fitinky, ventily - plastové, polyetylenové potrubí .

Prodej - elektromateriál Elektromontážní práce

Obkladačské práce: - obklady koupelen, WC - pokládka podlah. Zednické práce: - výstavba bytových jader - stavba plotů - zhotovení teras. Sádrokartonářské práce.

Prodej, distribuce, eshop: - svařovací technika - zahradní technika - čistící technika - nářadí.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek - interiéry: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -dveře vnitřní a vchodové -euro okna a dveře -bytové doplňky -schodiště -zahradní nábytek -ploty.

Výroba, dodávka: -montované rodinné domy -půdní vestavby -dřevěné střešní konstrukce -chaty, rekreační chatky, dřevostavby -dětská hřiště -celodřevěné interiérové schodiště -nábytek z lamina -Eurookna a balkonové dveře EURO. Nákup, prodej: -kulatina -řezivo-stolařské, stavební. Sušení řeziva Autodoprava

Služby: - servis plynových kotlů - uvedení nových kotlů do provozu - čištění průtokových ohřívačů.

Výroba: - díly kolejových vozidel - stroje a zařízení. Konstrukční a projekční činnost pro papírenskou výrobu: - servis pro papírenské provozy - šroubení - armované hadice.

Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Stavební firma. Stavební činnost: - komplexní stavby - výstavby rodinných a bytových domů - pronájem stavebních zařízení.